Gabar-Kant-Filat,  așa cum îi spune Moskova la telefon,  în prezent e mai periculos ca Voronin cel din 2009 și devine tot mai agresiv față de toți oponenții lui, dar finalul îi va fi pe potrivă, îmi transmit surse cu resurse nelimitate din stat.

E în agonie, ca un lup încolțit de ați lupi, tot de-ai săi.

A ordonat tuturor ministerelor și  insituțiilor ce i se supun să pregătească tone de material compromițător la adresa pldm-iștilor ce trec  vertiginos în partidul lui Leancă.

Gabar-Kant-Filat e mai mult mort decît viu.

De cîteva zile n-are nici poftă de mîncare, bea apă, înfulecă din mers cîte-un „Snickers” și n-are somn.

Culmea e că nu-l mai interesează nici curvele de lux, dar nici Angela, nici Olga Roman chiar.

A dat ordin ca toată poliția și securitatea să fie numai ochi și urechi la tot ce face Leancă.

Vede și singur că partidul lui se dărîmă ca o casă de lut, coperită cu stuh, care la prima viitură cădea-va numaidecît.

Vede că odată cu prăbușirea partidului său, arestarea sa e una obligatorie.

Șor a fost impus(de conștiină?) să-l denunțe în cele 8 ore de interogatoriu la CNA, a doua zi l-a denunțat la o conferință de presă, acuzîndu-l de răstignirea BEM-ului prin oamenii săi de ieri Negruța și Ioniță.

Gabar-Kant-Filat umblă ca Voronin cel înnebunit de Putere în 2009 și nu știe cum să-l oprească pe Leancă din zbor.

Data de 7 aprilie îl înspăimîntă. Visul lui era să fie președinte de stat, nu primul mare corupt din istoria Republicii Moldova.

Îl ascultă pe ambasadorul Germaniei, care declară ferm că dacă în țara sa se fura doar un milion de euro  din bănci toată lumea era a doua zi în stradă, la protest.

Îl ascultă pe ambasadorul SUA, care declară ferm că ceea ce s-a întîmplat la cele 3 bănci din Moldova e o adevărată catastrofă și că nu trebuia să treacă 4 luni ca să nu fie pedepsit nimeni! Tot acesta zice că Uniunea Europeană și SUA nu vor mai finanța nici cu un cent acest stat în care cei care trebuie să lupte contra corupției sunt chiar marii corupți după care plînge temnița VIP în construcție, pe banii europenilor.

Gabar-Kant-Filat știe că n-are prea multe variante de ales: ori fuge, cît încă n-are interdicție de a părăsi țara, ori își trage un glonte în lipsa-i de cap(ceea ce nu e posibil, din cauza orgoliului său fără măsură), ori se predă de bună voie Poliției sale sau CNA-ului.

E Luni, 23 martie 2015.

Cîte zile în libertate i-au mai rămas lui Gabar-Kant-Filat?

Doar Leancă știe?

Sau poate nu numai el, nu numai el?

 

P.S. Văd în echipa lui Iurie Leancă un personaj dubios, machiavelic, care l-a strîns în brațe și pe Lucinski, și pe Braghiș, și pe Ciubuc-1 și 2, cei care l-au vrut și avut ministru al Culturii, apoi Filat și l-a dorit lîngă el deputat din 2009 pînă-n 2014. Fiindcă Filat a considerat că prezența acestui laș profitor în PLDM n-aduce nici 0,1% beneficii partidului, l-a inclus, totuși, în lista din 2014, dar nu unde a visat ciobanul, iar dînsul, cică și omulean de creație, a luat și s-a furișat ieri în primul rînd la PPEM.
Dle Iurie Leancă, Filat l-a aruncat din carul PLDM-ului, plasîndu-l pe lista electorală undeva mai departe de locul 25, adică s-a dezis de rău ca Dvs să-l luați de bun?
Chiar cu servii lui Lucinski-Braghiș-Ciubuc-Filat doriți să produceți Schimbarea în statul cui vă are???
Chiar în afară de Oazu Nantoi să nu mai vrea nimeni să vină, dintre cei demni, la PPEM?
Ghiciți cine e cameleonul politic de lîngă Nantoi!

Tot pe acolo e și un Prohnițki.  Referitor la Prohnițki: Acest DISTINS tip  acum vreo 2 ani tare mă mai blama pe blog fiindcă i-l atacam pe Filat. Acum fuge de la Filat.

La o margine e un Lutenko. Ce purta cercel în ureche la TV Moldova 1, fiind mare apărător al drepturilor pensionarilor, apoi  și al celor din diasporă, oameni normali, fără de cerceluș în urechi. Iată cu ce creaturi vrea LuLeancă să producă Schimbarea Moldovei!

Cameleonii!

 

Reclame