SENZAŢIE  DE  PAŞTI!Raionul  Briceni are un nou Comisar de poliţie, care e și președinte de raion, fiindcă lui i se permite, deoarece e membrul PLDM Ioxa Ghenadie din satul Criva ! Păzea, domnilor ! Prăpădenie !

Din 15 februarie 2015 în satul Drepcăuţi din raionul Briceni s-a pornit un „război adevărat”. În scopul obţinerii unui credit european de 3 milioane de euro, Ioxa Ghenadie din satul Criva a adunat 40 de persoane din satul Drepcăuţi şi a blocat activitatea întreprinderii agricole „Drebozaci”SRL: tractoarele nu pleacă în cîmp, nimeni nu prelucrează pământurile, nimeni nu  seamănă culturile agricole de primăvară.

Ioxa Ghenadie plăteşte oamenilor săi cîte 300 lei pe zi, le aduce vin şi plăcinte, pentru ca ei să stea călare pe tractoarele şi semănătoarele întreprinderii agricole „Drebozaci”SRL şi să nu permită ieşirea acestora în cîmp.

CARAUL!

Brigada de tractoare e sub lacăt. Babele lui Ioxa stau ca MONUMENTUL  la poartă şi fără şeful lor – Ioxa- nu permit tractoriştilor să iasă în cîmp.

Juriştii întreprinderii „Drebozaci”SRL s-au adresat la Inspectoratul de Poliţie Briceni, la Comisarul Moscalu Valeriu, care a zis că e neputincios și nu poate să facă nimic, deoarece s-a consultat cu Procurorul oraşului Briceni, Comerzan Victor, care a zis că din 13 aprilie 2015 Ioxa Ghenadie e Comisar de Poliție  şi Şef pe  tot raionul Briceni.

CARAUL!

Juriştii  companiei „Drebozaci”SRL au depus plîngeri la Centrul Naţional Anticorupţie, la Procuratura Generală, la Inspectoratul de Poliţie Chişinău, dar fără nici un rezultat.

Arde pământul sub soare, loturile stau pîrloagă, dar Ioxa e pe Cal.

CARAUL!

Acum, cînd vorbim despre Comisarul Moscalu  şi Procurorul Comerzan,

e timpul să ne amintim de o secvenţă dintr-un film sovietic, în care un om zice:

„ Да кто же его посадит?  Он же памятник !

În centrul oraşului Briceni mai guvernează  încă  MONUMENTUL  lui Vladimir Ilici LENIN.

Procurorul Comerzan este în această funcţie din 1995, adică de numai 20 de ani.

La sigur că e MONUMENT și el! Железобетон, domnilor ! De neclintit !

Fiindcă  Moscalu, care e un …simplu Comisar de poliţie al raionului Briceni, nu poate să asigure ordinea publică, nu poate să permită tractoarelor să iasă în cîmp,  fără să se consulte cu MONUMENTUL IOXA!

Lenin a mai scris şi următoarea lozincă memorabilă: „Кто был Никем, тот станет Всем !

Nu e așa,  tovarăşe comisar Moscalu? Puneţi-vă pe gînduri, tovarăşe Comerzan ! Dumnezeu nu bate cu băţul !!!

Cad zilnic MONUMENTELE lui LENIN în Ucraina.

Credeți că MONUMENTELE COMUNIST-LIBERAL-DEMOCRATE din raionul Briceni sunt fără de moarte?

N-ar fi mai creștinește ca Voi, „Stimate autorităţi”, neputincioase în faţa MONUMENTULUI  IOXA să  treceţi pe la biserică şi să mai aprindeţi cîte o lumânare?

Mai vedeți și materialul video anexat.

CARAUL!

 

Fără nici o stimă,

Ilie Croitoru,

Drepcăuți

Anunțuri