Astăzi ex-prim-ministrul Ion Sturza și-a călcat jurămîntul.

Deși acum 10 zile a declarat că nu va mai protesta contra megafurturilor pitpalacilor moldoveni, iată că nu se poate abține.

Și bine face!

Fiindcă raportul  Companiei „Kroll” demonstrează cu lux de amănunte cine sunt cei de-au prădat și bugetul statului, și băncile statului  și TOT!

Bodiu-Filat-Leancă–-iată cine formează  Nesfînta Treime, mai bine zis DIAVOLIMEA POLITICĂ a semiMoldovei!

Bodiu, care n-a binevoit nici măcar să fie membru de partid liberal-democrat, dar aceasta nu l-a împiedicat să devină candidat al PLDM-ului la funcția de primar general al Chișinăului.

Bodiu, cel care a fost, concomitent, și șeful Cancelariei de stat a Guvernului, și președintele Consiliului de Administrație a Băncii de Economii, mai pe scurt președintele celei mai mari bănci din stat!

Sub înaltul patronaj al lui Filat, prietenul său, căruia i-a dus oala la IPTEH, înainte de-a accede ambii bandiți  la Putere.

Filat, cel care în timp de numai 3 ani de la preluarea guvernării a ajuns  în Topul miliardarilor lumii!

Filat, cel care adăpostește într-un safeu din Buncărul instalat sub sauna sa de acasă 500 000 000 euro în numerar.

Jaful mileniului de la Banca de Economii a început în 2010 și a luat sfîrșit la 27 noiembrie 2014, cînd instituția a fost golită de bani, iar în locul unui miliard de dolari furat Filat l-a obligat pe Leancă să astupe gaura neagră cu 10 miliarde de lei din bugetul de stat.

Leancă n-a crîcnit o clipă, a fost de acord, fiindcă el și Filat au un singur tată, de fapt: KGB-ul.

De mamă nu știu, așa că acest KGB le este și mamă și tată, și fiu, și duh nesfînt.

Leancă, în decembrie 1989, era în serviciu la Ambasada sovietică din București. Acționa, era în călduri. Avea de îndeplinit ordinele securității sovietice în așa-zisa revoluție română.

Leancă, mafiotul, după ce a deposedat bugetul de stat de suma uriașă de 10 miliarde de lei mai are neobrăzarea să ceară votul prostiților de moldoveni pentru 14 iunie 2015.

La pușcărie e locul tău, pușlama securistă! Alături de Filat, Bodiu, Drăguțanu și rățoiul Timofti!

După zăbrele e viitorul tău popular și european, șobolan ordinar ce ești!

Leancă, acest gangster de stat, după ce a împărțit cu Filat miliardul de dolari ciordit din Banca poporului  a invitat compania engleză „Kroll” ca să descopere ce-au ascuns ei noaptea  în lut.

Iar acestei companii acum tot noi trebuie să-i plătim onorarii de milioane, noi, cetățenii celui mai sărac stat din Europa cu cei mai mari bandiți tolerați la Putere!

Voi, Oameni prea buni ai Moldovei, știți oare că  Leancă e un simplu balon de săpun care trebuie spart cu un ac imediat?!

Leancă, cel care e murdar pînă-n gît de rahat, ca și prietenii lui de mafie–Filat și Bodiu!

Сu Filat, Bodiu și Leancă e clar: Tustrei trebuie să fie condamnați la detenție pe viață! Iar averile lor–confiscate și reîntoarse poporului!

Un lucru însă nu înțeleg: Ce caută Godea lîngă acest bandit politic?

Godea a fugit de criminalul Filat ca să dea de frate-su cel siamez, Iura Leancă?

Repet, ambii criminali: Filat și Leancă nu sunt decît creaturile KGB-ului sovietic și nu numai!

Știu că Bodiu suferă de cancer din ziua cînd a pus în aplicare Jaful mileniului la Banca de Economii. Pe post de președinte de bancă.

Din cauza bolii incurabile, acesta a refuzat  să mai dețină vreo funcție publică, renunțînd și la locul 5 de pe lista electorală a PLDM-ului.

Mai știu că este clientul permanent al clinicilor din Israel, Germania și SUA.

Vouă, Leancă, Filat, Drăguțanu, Timofti și alții, nu vă e frică?

Chiar nu vă temeți de Dumnezeu?

Nici de blestemele și lacrimile acestui popor, căruia, într-un mod cu totul și cu totul DIAVOLESC, i-ați furat și prezentul, dar și VIITORUL???

CRIMINALILOR!!!

Reclame