Gura Moskovei uneori adevăr grăiește.

Astfel, în conferință  de presă din 6 mai 2015, Mocanu s-a deconspirat.

Asemenea neglijențe se produc în capul unor KGB-iști doar cînd sunt în stare de ebrietate ori de crasă demență.

Iată citatul de om psihic bolnav, cu  intenție de a da foc guberniei neconduse de el:

” Cei de la guvernare îşi doresc să deturneze mesajul oamenilor ieşiţi în stradă şi să provoace o confruntare geopolitică pe baricade, iar pentru a evita acest lucru ar fi nevoie de un Armistiţiu între partidele pro-ruse şi cele pro-europene. Acest Armistiţiu ar veni să oprească confruntările dintre forţele pro-europene şi cele pro-ruse, urmând ca, după ce înlăturăm această mafie de la guvernare, să prelungim acea confruntare politică”.

Prin această deconspirare a scenariului la care lucrează Țopii, prin Mocanu, Platforma DA, Dodon, Usatîi și alți politruci ai Moskovei, cu misiune specială în gubernie, suntem anunțați că Moskova a purces la înlăturarea actualei guvernări, bune-rele, dar alese în mod democratic, printr-un maidan sîngeros ca-n Ukraina.

Diavolii de toate culorile au fost plătiți de Kremlin să facă ARMISTIȚIU, adică să conlucreze frățește, în pace, pînă la realizarea definitivă a planului Moskovei.

Iar după aia, vorba lui Mocanu, „să prelungească acea confruntare politică dintre forțele pro-europene și cele pro-ruse”.

Iată cine este „românul și proeuropeanul” Mocanu, oameni buni.

O umbră tutelară a platformei DA, un om al serviciilor secrete rusești, infiltrat în politica moldovenească prin nașul său Roșka, cel care în ultima sa conferință de presă și-a dat foc cu propriile-i mîini atunci cînd a dat glas Armistițiului deja semnat între el, Dodon și Usatîi.

Sfetnicii acestora sunt Roșka și Dughin, iar oamenii lor  au împînzit și trustul de presă al Țopilor, și al lui Usatîi, și al lui Dodon, și prezidiul platformei DA, în fond nimic mai mult decît o structură a FSB-ului putinist! Cu antiunionistul Boțan, cu tot. Nu știm numai ce caută acolo liberalul Nicolae Josan. Să fie Ghimpu așa de naiv? Să fi fost Ghimpu sfătuit de Băsescu să procedeze astfel, delegîndu-și, printre servii Moskovei, și omul său? Precum diabolicește i-a mai sfătuit Băsescu și pe frontiști &Co să-l voteze pe Voronin președinte în 2005?

Scenariul e aprobat, banii de la Centru au fost repartizați, Tripla Alianță e-n așteptarea semnalului prim.

Lui Mocanu nu-i rămîne decît să îmbrace mantaua lui Ghirkin-Strelkov și să comande MĂCELUL.

Clanul antinațional Dodon-Usatîi-MOCanu(DUMOC) e pregătit să arunce fitilul aprins în mulțime.

Domnule Balan de la SIS, domnule Balan din MAI, poate-n doi potolive-ți DUMOC-ul…?

Anunțuri