Acum cîteva minute am aflat că patriotul român George Simion, președintele Platformei Civice ACȚIUNEA 2012 a fost arestat de KGB-ul din Basarabia și expulzat în Țară.

Culmea ipocriziei!-ziceam.

În scurt timp aflu însă că, de fapt, alt Balan, cel Oleg, ministrul Afacerilor Interne, e cel care în baza deciziei Biroului de migrație și azil (al MAI) a făcut-o, la comanda personală a lui Vladimir Ilici Filat!

MAI-ul care e sub papucul lui Filat, cetățean român, printre altele, se teme și el de Unire și de DNA ca dracul de tămîie, cel care a și pus stăpînire pe mințile obtuze ale PLDM-iștilor.

Oleg Balan, la primirea ordinului oral al lui Filat ar fi zis:  Să trăiți, izgonim pe cine doriți, Mareșale!

Șefa Biroului, Olga Poalelungi și Andrian Crețu, adjunctul ei, au tăcut mîlc.

Și în zece minute au pus mîinile pe George Simion, cel care organizează un mare protest în Piața Marii Adunări Naționale, la 16 mai 2015, dedicat Unirii cu Patria-mamă, care protest se poate lesne transforma într-o imensă acțiune populară, menită  să ceară capul lui Filat și Șor, cei care știu unde au depozitat cele 40 de miliarde de lei din buzunarele cîrpite ale cetățenilor.

–Filate, Filate, KGB-ist sovietic ai fost și așa vei rămîne.

Gabar este numele tău de agentură secretă cu sediul la Moskova.

Să înțelegem că ordinul de expulzare a patriotului român George Simion a venit pe aceeași linie, de la Centrala din FSB???

Vă rog un lucru: să nu uitați că această mîrșăvenie a fost săvîrșită de Filat la doar cîteva zile de la decorarea sa de către Președintele Român, cu o medalie.

Pentru merite excepționale aduse pe altarul Eurointegrării și Unirii dintre frați!

Caraul!

 

.

Iată cei care au executat comanda politică a lui Vlad Filat, expulzîndu-l pe George Simion din Basarabia în Țară!

Olga Poalelungi, șefa Biroului Migrație și Azil al MAI și Andrian Crețu, adjunctul ei.

De ce nu i se retrage lui Vlad Filat cetățenia română și ordinul dat de Băsescu? Oare pentru expulzarea din Basarabia a unui cetățean român/european neînarmat nu trebuie să fie descalificat agentul FSB Gabar, adică…Filat?

Fotografia postată de Traian Vasilcău.
Fotografia postată de Traian Vasilcău.
Reclame