SemiMoldova e-n doliu național.

Toți locuitorii îl caută pe Vladimir Vasilevici Filat și nimeni nu știe unde s-o fi pierdut.

Vladimir Voronin îl caută și el neîncetat pe Vlad Filat, dar  ultimul nu-i răspunde nici lui  la telefon.

Deși are roaming și poate fi apelat pînă și pe Lună de Streleț, Țopi și MaRÎIA Ciobanu.
Din sursele noastre am aflat că în seara de 1 iunie un ex-prim-ministru demis pentru acte de mare corupție  a fost răpit de sînii Olguței Roman.
De numai 20 de ani.
Care, de dorul lui, și-a acoperit fața pe facebook, dar sînii–nu.

Și i-a lăsat așa, la vedere, cum îi place lui Vlad să-i admire continuu.

Atunci cînd nu e între  ei…

Oamenii au însă o altă părere despre dispariția subită a lui Vlad. Ei sunt ferm convinși că dînsul e la Frankfurt-pe-Main, acolo unde pleacă în secret săptămînal să pună țara la cale cu cei doi Țopi și avocatul lor. Care mai e și cofondator al unei Companii aeriene, alături de Victor Țopa.

Deși la TV7 avocatul zice că nu-l prea știe pe ex-ministrul transporturilor și telecomunicațiilor din guvernul Sturza, că acesta n-ar avea cont pe facebook(dar Vasile Arnautu cine mai e, dacă nu VȚ?), și că în general copartenerul său de afaceri e un erou al Moldovei și din acest considerent dînsul îl apără în instanțe fără nici un ban.

Doar din patriotism!

Cît de mult îl apără știe tot poporul, fiindcă ambii veri au fost condamnați, datorită abnegației sale de avocat notoriu,  la 8 și 10 ani de pușcărie.

Noi vorbeam, totuși,  de popor, care plînge în hohote la trecerea încă a unei zile fără Filat.

Poporul nu prea știe unde e pe hartă FrankFURTUL mileniului la moldoveni.

Poporul e gata să ierte și  preacurviile ex-omului Filat, și  miliardul de dolari investit în toate companiile aeriene din lume, dar și-n mijloacele mass-media care din oră în oră i se tot înmulțesc.

Poporul îl vrea pe Filat acasă, în mijlocul prietenilor săi de Platformă, DA-DA, exact acolo, între discipolii de seamă ai lui Roșka, la protestul de duminică, 7 iunie 2015.

Poporul și-a spălat mîinile cu săpun lichid GABAR, și le-a șters cu prosopul KANT și vrea să vadă verde în ochi un autentic bandit, scuzați, un veritabil potlogar al națiunii, scuzați: o subnulitate de maaaare succes a Moldovei.

Înainte de a închide ochii, poporul  mai are o ultimă dorință: să-l strîngă strîns, tot mai strîns de gît, să-l salte în sus și dintr-odată să-l arunce, ca pe-un țuhal plin cu bani, drept în brațele Natei Morari.

Ca amintire!

 

 

 

Reclame