Fiecare al 3-lea locuitor al guberniei dintre Prut și Nistru e gata să plece de azi peste hotare.

Aseară doi soți mi-au declarat că vînd totul și pleacă la București.

Cei doi copii ai lor s-au stabilit de un an acolo, iar ei nu mai au ce aștepta BUN de la guvernanții anticomuniști și procomuniști în același timp.

–Dar Moldova cui o lăsați?–i-am întrebat.

–Oligarhilor și românilor de meserie din partidele de la guvernarea locală și națională!–mi-au răspuns în cor amîndoi.

Asta e dispoziția majorității  locuitorilor acestui stat diabolic, condus diabolicește de niște inși diabolici.

De mîine  semiMoldova va avea  şi un prim-ministru satanist ot PLDM.
Cu semnul satanei pe casă.
Nu e cazul ca acest stat creat de satana să se numească Republica Satanistă Moldova?
Vedeţi că de pe casa lui Streleţ lipseşte numai semnul diavolesc 666.
Sau semnul fiarei este în casă?
Doamne, Fereşte!

De  mîine vom ști ce înseamnă să fii Integru, după Filat.
Adică  a fi integru înseamnă  a fi Streleț.
Un Bioprotect, adică un pesticid.
Și să te asemeni cu Lenin.

Doamne, Doamne, Ferește!

De mîine vom ști că zilele lui Filat în libertate sunt numărate și că acesta e gata să se înece la mal numai să nu restituie miliardul furat și transferat din Moldova în SUA și de-acolo revenit sub formă de portaluri nr. 1 de știri, televiziuni ale Basarabiei, radiouri naționale, săptămînale, jurnale, sute de mii de hectare de pămînt, campanii de PR etc.

Filat nu va avea nici măcar curajul lui Gorincioi, cel care s-a înecat într-un ștreang la vila sa din Pîrîta, din cauza condamnării  la 7 ani de pușcărie cu executare în  penitenciar de tip închis pentru o mită de 10 mii de dolari.

Tocmai de aceea Filat ieri, prin gura lucinskistului Țăranu, a  bocit la Jurnal TV:

„Țara asta se rostogolește în neant, acum vă ofer mecanismul politic al PLDM care este cel mai mare(?) și bine organizat(?) partid din R. Moldova. Propun să UNIM mecanismul politic al PLDM cu ceea ce a început Platforma DA?(?) și alte platforme civice din această țară. Oameni buni, asta e țara asta(bestial spus!), noi trebuie s-o salvăm(adică Țopii și Filații!), să mergem la alegeri anticipate, să facem o listă națională, PLDM jumătate(oho, cel care nu trece pragul electoral?) și jumătate societatea civilă. Noi vă rugăm, votați această listă națională, pentru că ea este salvarea și reformarea R. Moldova.”

Un om cu carte, văzînd aceste excremente de Țăran cu slujba la Filat,  va scuipa și se va duce din raiul tîlharilor  cît mai departe.

Numai să nu simtă putoarea acestor  dihori cu chip de om, care atunci cînd deschid gurile din ele pute groaznic a dihore-n jur, mai dihai ca de la Stația de epurare a apei, care cică e Fapta concretă a celor 8 ani de guvernare locală a unui lider liberal proaspăt pîrlit cu apă caldă.

Un om care are respect pentru alți oameni și prețuire  creștinească pentru Dumnezeu nu va mai avea putere să vadă zilnic numai dihori politici de diferite culori la televizor.

Din 2009, zilnic, fără nici un fel de pauză, toate tribunele media glorifică numele Primului Dihore cu implant de Elveția pe scăfărlie.

Din 2009, zilnic, în R. Moldova pute a miliarde de dihori, încît starea de vomă nu poate fi înlăturată decît cu evadarea din statul satanei care dispune de carnetul nr.1 de membru al unui partid  liberal-democrat.

Vorba lui, a Prim-Dihorelui: „Oameni buni, asta e țara asta! De nu vă place–plecați!!!

Reclame