Mîine se împlinesc 9 luni de la comiterea Primului mare jaf al Moldovei!

Felicitări!

În 9 luni se naște un prunc. În gubernia lui Filat iată că nu s-a născut nici un vinovat adevărat al dispariției unui miliard de dolari vreme de 9 luni.

Hai noroc!–va zice Filat mîine, ciocnind un pahar cu Fetească alături de Streleț!

Și dacă în 2013 aceștia  au pus la cale înstrăinarea Aeroportului Internațional Chișinău, apoi acum tot ei se grăbesc cît mai repede să-l returneze statului, fiindcă în urma rezilierii contractului mafioții verzi se vor alege cu 400 milioane de dolari în buzunar.

Minimum!

Bani pe care va trebui să-i ia din nou de la noi!

Filat e un cavaler al minciunii Supreme, Streleț–la fel.

Ia priviți aici!

Era anul 2013 și cel mai înflăcărat adept al vînzării Aeroportului era nimeni altul decît șeful de fracțiune parlamentară liberal-democrată Streleț, care citea un discurs preparat direct în anticamera prim-ministrului…Filat!

Acum, în 2016, același cameleon Streleț, deja prim-ministru, cere rezilierea de urgență a Contractului cu Șor!

Și trombonește exact invers și anume: că Aeroportul în 2013 era profitabil din punct de vedere economic; că nu trebuia cedat lui Șor; că în 2013, tot el, mincinosul Streleț, a urlat din greșeală în Parlament că îi este rușine cu așa aeroport, care nu mai poate activa decît dacă e vîndut rușilor!

Astfel miliardul de dolari furat în urmă cu 9 luni de Filat nu va mai fi căutat de nimeni, de el se va uita, lumea preferînd să laude curajul lui Streleț de a reîntoarce statului Aeroportul.

Dar cu ce preț?–întreb eu.

Cu prețul a 400 milioane de dolari.

Cel puțin.

Și iată așa, dragi cititori,  mafioții masoni v-au suflat de sub nas 1 miliard de dolari din 3 bănci, apoi lichidează băncile ca să șteargă toate urmele lor de acolo, apoi vă mai dezbracă de alte sute de milioane de dolari în urma rezilierii contractului cu Șor.

E frumos?

E uman?

E liberal și democrat?

E în spiritul normei legale și a interesului direct al cetățeanului?

Nu e timpul să puneți mîinile pe ce aveți, să lipiți cîțiva inși de perete și să le piuiți în urechi: „Banii sau țeapa, nestimați criminali!!! Că-n caz contrar nu vă ajută nici ochiul masonic de pe palatele voastre!!!”

…Mîine se împlinesc 9 luni de la comiterea Primului mare jaf al Moldovei!

Felicitări!

Vine al doilea!

Reclame