În sfîrșit, Platforma DAdon  și-a deconspirat sponsorii.

Și ideologii.

Aceștia sunt Dodon, Șor, Petrenco  și Usatîi, care au participat cu ciracii lor la rebeliunea din 6 septembrie 2015 și care declară în fiece zi că ultimatumurile celor de la platforma  DAdon sunt legitime și parlamentul trebuie să fie dizolvat pînă la 22 septembrie 2015, ca Moskova să-și aducă urgent partidele favorite la Putere în Basarabia.

Scopul acestor partide este „UNIREA tuturor cetățenilor Republicii Moldova, stat cu conducere nelegitimă”, precum trombonește  minciunarul Boțan, cel care încă nu poate face deosebire dintre huntă și  partidele  alese legal și democratic la 30 noiembrie 2014.

Rele-bune, ne plac-nu ne plac–asta e situațiunea  și trebuie să ne resemnăm cu ce a ales poporul.

Iar poporul a ales PLDM, PDM, PLM, PCRM și PSRM.

Poporul nu l-a mandatat pe ex-ministrul comunist Pleșca să-i reprezinte interesele, nici pe amanta baghirovului, spioana Morari, nici pe amanta botnarului, sirena Lorina Cobza, ca acestea să hotărască cine și cît trebuie să guverneze în stat.

Și dacă poporul la alegerile din 30 noiembrie 2015 nu le-a mandatat cu așa un drept atunci să se îmbrace, să plece pe la casele lor și să nu mai uneltească împotriva Puterii alese în mod legal și, repet, democratic.

Nici mie nu-mi plac multe din cîte se întîmplă pe această palmă de pămînt străvechi românesc. Și eu aștept să aflu cine a exportat din semiMoldova 1 miliard de dolari: Filat, sau Șor, sau Plahotniuc. Sau nici unul. Sau toți trei!

Aștept, dar nu-mi vine nici în gînd să mă raliez cu emisarii Moskovei: Dodon, Șor, Petrenco și Usatîi ca să dobor tot ce nu-mi convine în jur.

Corect?

Așa zic și eu.

Pe curînd.

Reclame