O Morăriță îndrăcită la plodit revoluții, comandate de Putin și nițel perversă, „cu coaie”, vorba ei,  a jurat cu mîna pe a lui Vlad Filat că și-a deschis restaurant nu pe banii de la BEM, ci pe cei ai unui miliardar…gruzin.

Ex-ministrul și șeful Cancelariei Gruziei, Kakha BendukiDze, citează portalul mesaj.md.
Numai că omul cu nume și prenume de nepronunțat la români, după ce i-ar fi împrumutat Natei un miliard de dolari, a luat și-a murit.
Subit.
Și datoria n-a mai fost restituită de Nata lui BendukiDze.

Acum, în loc să tacă, pentru că BendukiDze nu poate da nici o mărturie, morărița lui Baghirov, din nu se știe care o(ri)ficiu, lansează spre lume rachete.

Una e chiar asta:” M-a ajutat să deschid restaurantul bunul meu prieten Kakha BendukiDze, care la timpul lui a renunțat la afaceri de miliarde în Rusia, s-a întors în țara lui de origine Georgia și împreună cu echipa lui Saakashvili a reușit să schimbe o țară întreagă.(Tocmai de asta Mihailo, prietenul lui Filat și al ei, are un sac de dosare penale intentate acasă? De aia a și fugit în Ucraina?–n.n.)  Eu mă mîndresc că un om care a știut să schimbe o țară(precum schimbă morăresele amanții?–n.n.) și a administrat afaceri de miliarde a avut încredere în mica mea pornire și m-a ajutat cu bani”.

După care s-a stins. De inimă, vorba ei…
Se pare că și cel care îl împrumută zilnic pe Filat cu miliarde nu e în viață.
Și Filat, ca și Nata, nu are cui restitui banii…

Fiindcă creditorul lui e Osama bin Laden.


Credibilă scuză are desfrîNATA teleastă, nu?
Știam mai demult că e kgb-istă, ca și amicul ei, colonelul  Filat, dar să ne radă chiar așa?
Să fie Nata și killer, pînă la urmă? Să ucidă, din pornirile ei demonice, orice bărbat înstărit?
Doamne, Ferește!

https://i1.wp.com/mesaj.md/wp-content/uploads/2015/10/465x0_Bendukidze.jpg

P.S. Fiți atenți atunci cînd acceptați să-i împrumutați miliarde acestei spioane. S-ar putea să-l urmați pe Kakha BendukiDze…

Păzea!

Reclame