pistrinciuc-e1446121640587

 

Aseară, la sediul PLDM-ului, pe un ecran mare cît rușinea lui Filat, tot Consiliul Politic Național a vizionat timp de 1 oră şi 35 de minute perla pornografică „Vlad Filat și Olea Roman”. La sfîrșitul vizionării toți cei 200 de Verzi au aplaudat, îndelung, în picioare, inclusiv Palihovici, Lucinski, Streleț, Hotineanu, Cobzac, despre care se spune c-ar exista probe video din sauna lui Șor de la Telecentru.

La banchet, vicepreședintele Pistrinciuk a pîrțuit așa:

Dragi prieteni, surori și frați! Politica e o curvă, iar politicienii–curvari. Vă rog aplauze pentru campionul partidului nostru la sex, iubitul lider politic nr.1, dl Vlad Filat, care a pervertit o fată de 22 de ani, iar noi toți, împreună–un popor  întreg. Mîndrie mai mare pentru noi nu există. Suntem cei mai buni și-n paturile lui Șor, și-n furturile de la BEM, și din tot bugetul republicii. Noi suntem curvari de tip ortodox, botezați, deci cu acte în regulă. Nu degeaba președintele Filat mergea la pescuit cu vladîca Vladimir. Noi, prin faptele noastre, suntem exemplu demn de urmat pentru toți creștinii. Filat a demonstrat cum trebuie să facem dragoste, meseriaș, adică bine, în epoca New Age.  Deviza noastră  a fost și rămîne aceeași:” Rock-sex-drag culture”. Toți bărbații Moldovei trebuie să-l preia drept model contemporan pe dl Filat și să se mîndrească zilnic cu așa aptitudini sexuale, pur și simplu eroice în aceste vremi de criză pentru tînărul nostru stat proeuropean. Dl Filat a promis încă în luna septembrie că dacă dumnealui va dori atunci va sări în aer tot sistemul politic din republică. Sunt mai mult decît sigur că Excelența Sa atunci cînd a vorbit a avut în vedere anume acest film, care precum capodoperele  lui Emil Loteanu odinioară, va duce faima patriei noastre în lumea întreagă. Așa să ne ajute Dumnezeu și de acum înainte. Amin!

După care toți și-au făcut semnul crucii în fața icoanei lui Filat și urcînd în Porsche-urile cu nume guvernamentale  s-au făcut nevăzuți.

Pe la saune.

 

Reclame