Scrisoarea șefului SIS din 22 mai 2015, adresată președintelui invizibil Timofti, a fost aruncată la coș de către Ion Păduraru în aceeași zi, ultimul fiind omul lui Filat care-i dictează lui Timofti ce și cum să facă.

Într-un stat democratic această scrisoare trebuia să ducă imediat la demiterea și arestarea ministrului de interne Balan și a șefului IGP Cavcaliuc, cel care s-a remarcat prin fabricarea de dosare penale la comanda lui Filat și pe timpul lui Recean, și pe timpul lui Balan.

„Toți oponenții politici ai curvarului Filat să fie arestați și scoși din cursă!”–acesta era ordinul pe care trebuia să-l îndeplinească această bîtă politică a președintelui PLDM-ului.

În scrisoarea Balan-ului de la SIS adresată lui Timofti  se evidențiază faptul că acești doi slugoi ai criminalului Filat vindeau toate funcțiile din MAI, de la 10 la 100 000 de euro, fiecare.

Iată așa s-au trezit cei doi PLDM-iști milionari în euro peste noapte!

Cu acordul lui Filat și prin inacțiunea lui Timofti.

Cei doi mai fiind implicați și în infracțiuni  internaționale de răsunet, deconspirate de serviciul  de securitate al SUA(FBI).

Trebuia ca măcar ieri, în urma publicării scrisorii menționate de către Renato Usatîi, să se trezească și Timofti din somnul cel de moarte.

Însă această matrioșkă din buzunarul lui Filat tace și acum.

Prin urmare, ministrul Balan și umbra lui, Cavcaliuc, urmează să fie de urgență arestați, alături de Timofti, care prin tăcerea lui din 22 mai 2015 a devenit complice la crimele de stat comise de cei doi demnitari din MAI.

Dle CNA, mai aveți cătușe libere pentru noii clienți?

Dle Parlament, cînd îl demiteți pe Timofti și-l faceți tovarăș de celulă de-al lui Filat?

În curînd?

 

 

Reclame