Aflu că Renato Usatîi, la capitolul Încredere, e creditat cu cele mai multe voturi din partea poporului, conform unui recent sondaj de opinie.

Lumea vrea un președinte aidoma lui: cu mînă de oțel, cu inimă binefăcătoare, chiar salvatoare de vieți omenești, cu idol Lukașenko, deconspirator al curvarilor toți din politica moldovenească și cu respect pentru cuvînt, scris cu literă mică și cu majusculă.

Aflu că Ilan Shor a reparat în 4 luni 22 de străzi din Orhei și chișinăuienii sunt tare invidioși pe orheieni pentru aceasta. Și brusc a început și lui Shor să i se ridice ratingul mai sus, tot mai sus, pîn-aproape de-a lui Igor Dodon și-a lui  Renato Usatîi.

Nu am fost fan al lui Snegur, nici al lui Lucinski, dar nici comunist n-am reușit să ajung. Am crezut totdeauna că e o boală comunismul, de care trebuie să fugi și nu să o îmbrățișezi cu ipocrizie.

Despre Timofti cred că e un KGB-ist ordinar, vinovat, cel puțin, de îmbolnăvirea și moartea unui om, care a fost patriotul român Gheorghe David. Din acest punct de vedere, Timofti e mai oribil decît toți președinții de pînă acum ai guberniei.

Iată de ce  Usatîi are dreptate atunci cînd cere demisia imediată a lui Timofti.

Iar Shor, dintr-un miliard ca și dispărut dintr-o bancă de stat, a pornit a-și crește vertiginos ratingul spre Chișinău.

Aici, unde nu speră nici în cel mai groaznic coșmar să poată repeta soarta marelui său prieten și curvar Filat.

Care ajunse miliardar, dar cerșea o pereche de chiloți tot de la Shor…

 

 

Reclame