După ce a fost rege peste mulțime, Vlad I a fost cazat la balamuc.

Așa, pentru divertisment.

Să se deprindă, într-o scurtă  viață de om, cu de toate.

Numai că în coșmarurile sale de-acum, dînsul îl vede numai pe prietenul lui, Vlad cel Plahotniuc, venind cu gînd rău să-l omoare.

De teama punerii mîinilor pe piept, Regele se teme să nu rămînă iubirile lui fără moștenire, tocmai de aceea a hotărît, pînă marți, să-și încropească testamentul, așa precum urmează:

  1. Pentru Olea Roman dăruie 10 restaurante din Grecia, Anglia și Insulele Maldive, cu tot cu iahturi, Porsche-uri și 250 milioane de dolari.
  2. Pentru Angela Gonța dăruie 9 hoteluri din Elveția și Malta, cu tot cu casele de toleranță și sexshopurile adiacente și 249 milioane de dolari.
  3. Pentru Maya dăruie  8 centre de shopping din Muntenegru, Croația și Zanzibar, plus 248 milioane de dolari.
  4. Pentru Maria  dăruie 7 avioane din Germania, Kenya și Bolivia, plus 247 milioane de dolari.
  5. Pentru Mircea dăruie 6 trenuri din Franța, Turcia și Pakistan, plus 246 milioane de dolari.
  6. Suma restantă, de pînă la 2 miliarde de dolari, Regele a dăruit-o cu limbă de moarte, în semn de nețărmurit respect, celor care din 6 iunie 2010 și pînă marți, 1 decembrie 2015, l-au tot biciuit pe blogurile lor, fără cruțare(Lista va fi făcută publică după Anul Nou pe vechi).
  7. Pentru  milioanele de săraci lipiți pămîntului, din cauza lui, întemnițatul  nu a lăsat nici cîte un dolar de căciulă.

Astfel că Vlad I, Regele Basarabiei s-a trezit gol-chistol în prag de iarnă, iar de frica lui Vlad Plahotniuc și întru slava lui Dumnezeu și-a împărțit toată averea săracilor, trecînd astfel, cu inima împăcată, prin urechile acului înspre Eden.

Ca o cămilă.

 

 

Reclame