Toți voievozii români, fără excepții, au avut parte în istoria lor de kidăli.

Și Decebal, și Burebista, și Ștefan cel Mare, și Mihai Viteazul, dar și Ion Antonescu.

Cel Vîndut de însuși Regele-copleș al Regatului României, neamțul Mihail de Hohenzollern care i-a trădat și pe nemți pentru un ordin rusesc.

Unul din ultimii trădători români, care e dus cu sorcova anu-mprejur, dar de la naștere și pînă ieri a fost procurorul capitalei semiMoldovei, se intitulează: Ivan Dakov.

IVAN, corect am scris. Un român care nu știe nici măcar cum îl cheamă.

Un om cu frate  președinte de onoare  în PDM, datorită căruia a mai obținut un mandat de procuror municipal, iar din ziua cînd n-a mai fost promovat și i-a expirat mandatul a luat și a demisionat, crezîndu-i pe toți proști.

Ca și dînsul.

Și s-a dus la Filat, la Platforma DA și la mama acesteia, Nata Morari.

Și a început să turuie că PDM-ul e o bandă, că Plahotniuc e un ucigaș de meserie, că toți cei din PDM sunt bandiți, încît Dumitru Dakov nu mai știe unde să-și bage capul din cauza fratelui său pe care l-a tot promovat ani de-a rîndul.

Nu-l vom lăuda pe Plahotniuc, nici pe D. Dakov, nici pe alți PDM-iști de vază.

Vom zice doar că din 2009 pînă ieri Plahotniuc a fost bun pentru procurorul IVAN Dakov. Din 2009 pînă ieri IVAN Dakov a tăcut și n-a protestat contra lui Plahotniuc nici o iotă. Și doar cînd a înțeles că Plahotniuc nu-l mai vrea în locul lui Gurin la cîrma Procuraturii Generale, IVAN Dakov a devenit mare luptător contra lui Al Capone de Grozești(licența literară îmi aparține!).

Neam de kidăli!

Neam de IVANIDakovi  care-și trădează și propriu-i frate!

Neam de care PDM-ul n-ar fi rău să se lepede cît mai curînd!

 

*–trădători, vînzători de neam

 

 

 

Reclame