În perioada sovietică, Timofti era șef. Șef docil a fost totdeauana.

Și atunci l-a internat pe patriotul român basarabean Gheorghe David la Spitalul de Psihiatrie din Costiujeni. Fără de nici o vină.

Astfel a făcut nebun un om bun, vina căruia era doar că cerea Alfabet latin, tricolor și limbă română în R.S.S. Moldovenească.

Mai integru moral decît Timofti cine poate fi?

De cînd a fost ales  președinte al R. Moldova, acesta numai de nebunii s-a ținut. Nu cunoaște legislația, nici Constituția măcar și acționează așa precum i se spune. De la Centru.

Ca în perioada sovietică, de groaznică faimă.

În 2008 Timofti se întîlnește cu un judecător al Curții Constituționale în sediul acesteia.

Judecătorul înflăcărat începe să critice comuniștii și pe Voronin. Imediat Timofti devine palid la față și duce un deget la gură, făcîndu-i semn judecătorului să tacă.

Acesta nu-i înțelege gestul.

Timofti atunci îi spune la ureche, plin de teamă, că în priză ar putea fi microfoane pentru interceptarea convorbirilor!

Halal om! Era anul 2008, oameni buni, și Timofti făcea pe el în fața unei biete prize dintr-un birou!

Acum vă dați seama ce face dînsul în fața clanului Lucinski-Filat, dirijat de la Centru, din Moskova?

Tace și execută.

Candidaturile prorușilor Sturza și Păduraru demonstrează elocvent că în persoana lui Timofti regăsim un om fără minte, care scuipă în orice  hotărîre a Curții Constituționale, numai de dragul necondamnării lui Filat, Lucinski și a colegilor acestora de clan.

Și întru aducerea lui Putin la guvernare în R. Moldova, în urma alegerilor parlamentare anticipate pe care le declanșează tot el.

Despre Păduraru nici nu doresc să mă pronunț.

E o nimicnicie. Și nici n-are sprijin parlamentar pentru a fi votat.

Și Curtea Constituțională îi va lua piuitul.

Vorba e despre altcineva, despre clovnul Timofti, cel care, fără nici un fel de dubii, trebuie dus imediat, sub escortă, la Spitalul de psihiatrie.

Nici unui președinte nu-i strică un control medical.

Mai ales cînd acesta se cheamă Nicolai Timofti!

 

Reclame