Pînă mai ieri credeam că Republica Moldova nu e o țară, ci un stat. De două zile nu știu dacă mai e și stat, poate doar o gubernie la mîna Rusiei, precum a tot fost în istorie.

Țarul Putin e consecvent și a hotărît să ne felicite în Noul An cu o lovitură de stat, executată cu mîinile unor lideri politici de pe loc, prin doi  condamnați penal, actualmente transfugi în Germania și unul aflat în arest, la Chișinău.

Liderii politici kremlinizați  sunt: Dodon, Usatîi, Năstase și, mai nou, Ion… Hadîrcă.

Mi-i greu să scriu ultimul nume, care datorită implicarii sale în politică, de la funcții de șef, deținute în PCUS(Partidul Comunist al Uniunii Sovietice), FPM(Frontul Popular din Moldova), PFD(Partidul Forțelor Democrate), CI(Congresul Intelectualității) și  PL(Partidul Liberal)  pînă la PLR(Partidul Liberal Reformator) a reajuns de acasă… acasă, în brațele lui Lupcinski, adică ale mamei Rusia.

Sărmanul Mihai Ghimpu.. cel cu plagă proaspătă la cap, din cauza „revoluționarilor” de mai sus.

După ce Ghimpu l-a readus în parlament și l-a aburcat în jilțurile Academiei de Științe(de năuci, vorba poporului), cu soldă lunară cu tot, iată că Hadîrcă stă acum cocoțat între Năstase și Batrîncea, fără rușine.

Batrîncea e cel care a rupt harta României Mari în Parlament, acum cîteva luni.

Hadîrcă e cel care, datorită dlor Ghimpu, Dabija și Cimpoi, a obținut și premii și ordine, sunătoare-n auz, în România.

Adică în Țară, așa cum îi place lui să spună atunci cînd trece Prutul după  osanale.

Revenit de fiecare dată  la Chișinău, acesta nu mai e decît cetățean docil și susținător înflăcărat al statalității Republicii Moldova, care statalitate e în pericol de moarte din cauza lui Ghimpu, Lupu, Balan și Reșetnicov.

Și fiindcă gubernia trebuie readusă la picioarele țarului Putin, dl Hadîrcă, autorul sintagmei cîntate „Românii Basarabiei Moldave” merge, cu capul sus, alături de dușmanii românismului basarab moldav, vorba lui, spre ANTICIPATELE visate de Putin.

Am spus și o repet: Nu va fi schimbare deloc în teritoriul dintre Prut și Nistru, zmuls cu vîrful armelor din pieptul României de către prietenii ruși ai celor 4 lideri politici din imagine atîta timp cît nu va fi aprobată și pusă-n aplicare o Lege dură a Lustrației.

Fiindcă KGB-ul nu a murit. El și-a modificat doar titulatura. Din KGB s-a transformat în FSB, esența și agenții însă rămînîndu-i în permanentă activitate, mai ales în fostele republici sovietice.

Unde aceștia au un singur steag, pe care au scris de la 1812 pînă azi numai două cuvinte: Vrem Sînge!

Vampiri ai Naibii, nu aveți alt steag???

 

Reclame