Dragă Vlad,

Bună ziua sau Bună seara, sau cum te va găsi mica noastră scrisoare,

Cred că n-ai uitat că noi toți, prietenii tăi, suntem ot KGB. Și am fost mereu acolo unde a trebuit să fim, și ne-a fost bine acolo unde am fost, veșnic alături de tine.

Chiar foarte bine ne-a fost, slavă domnului Felix Edmundovici Dzerjinski pentru aceasta!

Cît a trebuit am fost în Partidul Comunist al Uniunii Sovietice, apoi am fost infiltrați care și pe unde, dar mai ales în Mișcarea pentru susținerea restructurării, în Frontul Popular, în Academia de Științe, într-un partid social-democrat, apoi același KGB ne-a făcut ambasadori la Moscova și Washington, sub tutela lui Lupcinski și Voronin.

În tot acest timp am fost plătiți regește și de ovreul de origine maghiară SoroSS, slavă lui Felix.

Caput!

Din 2009, iarăși slavă lui Dzerjinski, am huzurit (și)cu tine. Ne dădeai cîte 4 mii de euro pe lună, plus celor de-au dorit și cîte-o mașină, și cîte-un apartament.

Unuia dintre noi i-ai creat partid ca o forță a poporului, unuia-politicocon, pe unul l-ai infiltrat în partidul lui LuLeancă și acesta, kgb-istul, n-a avut încotro și a înghițit gălușca. Ba mai mult, cel infiltrat printre popularii europeniști e și consilier la Primăria lui Chirtoacă.

Acum, fără tine, ne e cam greu. Nu murim de foame, că SoroSS nu ne lasă în stradă, nici KGB-ul.

Noi, frate Vlad, suntem ot KGB pîn-la mormînt.

Cine ca cine, dar tu nu poți să nu știi.

Tocmai de aceea, după arestarea ta de către idiotul de Plahotniuc, noi am fost trecuți de partea Platformei DA, cu Hadîrcă cu tot, căruia tot tu, la ordinul KGB-ului, i-ai creat un partid, rupînd de la PLM 7 deputați.

Acum LuLeancă, dușmanul tău, nu-i  poate face nimic unuia dintre noi, fiindcă a primit semnale de la Centru să tacă. Plahotniuc e supărat foc, dar din cauza unuia dintre noi n-o să se certe oligarhul cu Putin.

Află că noi suntem bine, sănătoși, lucru care ți-l dorim și ție.

Ne lipsește de la o vreme numai salariul, ce nu întîrzia niciodată cînd tu erai în libertate.

Oricît ne adresăm lui Streletsz, Bistrinciuc și Roșka, ei zic să mai răbdăm, fiindcă sunt vînați peste tot de oamenii lui Plahotniuc și nu pot băga mîna în sacul burdușit cu miliardele din BEM.

Mare-i puterea lui Felix Edmundovici Dzerjinski. Osana Lui!

Nădăjduim că în curînd, cu ajutorul mai marilor din KGB, vei fi liber și problema se va rezolva, iar cu tine în frunte vom tăia toate capetele balaurului de la Grozești și Pitușca.

Olea îți transmite și ea salutări, și Mariana, și Otilia, și Eva, și Corneluș.

Cu toții te iubim, te slăvim și te așteptăm cît mai rapid peste noi.

 

Cu slujire credincioasă de frate,

ai tăi analiști sub acoperire,

UAZic Năntoi, Nicolae Pîrțoacă, Natol Tsaranu și Adie Barbăroșcată

 

9 februarie 2016,

după Filat

Reclame