Filat, în sfîrșit, a fost satisfăcut pentru o vreme.

Azi recidivistul lui, cel sub acoperire, a fost transferat la alt mafiot în celulă.

Filat speră că în curînd lîngă el va fi plasat un recidivist și mai  periculos, pre nume Olea.

Dat în căutare internațională de INTERPOLul desfrîNAtei Morari.

Lumea de la CCCECNA zice că dacă nu va fi găsit pînă la 1 aprilie recidivistul internațional Olea, atunci Filat e gata să se mulțumească și cu talentele Natei Baghirov de la o televiziune a GazProm-ului cu sediul la Lucinski.

DesfrîNatei fsb-iste, care prestează sub acoperire tot ce vor superiorii ei, ca și teleastă și businessman, și revoluționară, de la un timp îi place să se creadă și reîncarnarea Olei Roman din patul lui Filat, din cetatea lui Șor.

–Domnul Filat a zis că Dumnezeu este mai mare ca Plahotniuc, dar eu, totuși, recunosc că a domnului Filat e mai mare, a concluzionat aseară viitorul recidivist de sex feminin din vizuina ex-prim-mafiotului Filat.

În așteptarea ne-ncoroNatei Morari, de-atîta strașnică emoție, Filat s-a ridicat acum cîteva zile, brusc, din vis, ca s-o strîngă în brațe, timp în care portretul Olei, instalat deasupra capului său, s-a cutremurat  și i-a produs o comoție drept pe epicentrul implantului elvețian.

Drept recompensă, zice CCCECNA, medicul-neurolog Plahotniuc i-a prescris 10 zile de pornoconcediu cu destrăbăNata Morari, doar că tot în detenție.

De la 1 aprilie 2016.

Poate pînă atunci INTERPOLUL adevărat dă și de urmele mai junei amante a lui Filat, despre care actuala lui soție, Angela Gonța, nu are decît cuvinte de mulțumire și recunoștință!

Reclame