De ani buni baba Vanga-Sturza tot dă lecții guvernării moldovenești.

Baba uită că în cele 8 luni cît ea a fost prim-ministru lumea murea de foame, din cauza neplății pensiilor și salariilor.

Baba uitucă nu se uită-n oglindă demult, tocmai din acest motiv a mai vrut să fie președinte de republicuță în 2016.

Baba în tot anul 2015 turuia pe la toate posturile de televiziune  că „haiducii noștri de la Putere fură Moldova și o ascund prin offshoruri din Oceania și Panama! Ei ne au de proști și cred că noi nu știm în ce offshoruri sunt miliardele din băncile lui Șor! Îi rog să nu ne mai creadă idioți că nu suntem deloc!”.

Baba, într-adevăr, știa că mulți politicieni spală miliarde prin offshoruri.

Baba știa pentru că ea procedează exact așa ca ei, adică golănește, mai bine zis: bandițește.

Materialele PANAMA PAPERS, deconspirate ieri, arată clar că printre Putin, Poroșenco, Patriciu, Stati și alți foarte mulți politicieni sau businessmani din lumea întreagă, care deschideau și închideau firme în offshoruri, ascunzînd sume uriașe acolo, e și baba Vanga-Sturza a Moldovei cu vize de reședință în orice capitală de pe glob.

Baba noastră înaintevăzătoare, la anii ei cei cam mulți, uitase de spusa populară: „Nu săpa groapă-n zone offshore altcuiva, să nu cazi singur în ea!”.

Și-acum baba stă cu limba-nghițită-n offshoruri, își trage o palmă la moralitate(!), arată cu mîinile la cîte miliarde le-a șters ea urmele prin  firmele lichidate, în calitate de… secretar(al Comisiei de lichidare) și rîde.

Și babă amnezică fiind, uită iar, de astă dată uită că „Rîde bine cine rîde la urmă”.

Nu de alta, dar prietenul său, Filat, n-ar fi contra defel să-l aibă coleg de pat la dubală.

Pentru 6 luni de zile și nopți furtunoase.

Mai ales pentru 6 luni de nopți furtunoase într-un pat, ca-ntr-un  dulce offShor panamez, burdușit cu miliarde de euro ori de dolari!

 

Reclame