Mare mi-a fost mirarea să descopăr ieri pe site-ul: https://pagini-aurii.cybo.com/cimitire-si-crematorii/ că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova(PSRM) e al 25-lea cimitir din Chișinău, cu crematoriu, care urmează în listă exact după cimitirul cîinilor(nr.24) din sectorul Buiucani.

Să fie PSRM unicul Cimitir din lume, cu crematoriu-reprezentanță parlamentară serioasă?

Cimitir-crematoriu cu destui consilieri municipali și în Chișinău?

Cimitir-crematoriu cu bașkan ales în Găgăuzia?

Cimitir-crematoriu  cu destui primari în satele și orașele republicii?

Cimitir-crematoriu  cu defunctul antiromân Igor Dodon în frunte?

Cimitir-crematoriu finanțat de Putin, ținîndu-se cont de numărul celor topiți și înhumați în teritoriul din str. Columna, 25???

De nu mă credeți vedeți și voi preluarea de pe site-ul respectiv, care nu face decît să publice informații cu caracter strict publicitar din catalogul bilingv anual „Pagini Aurii-Moldova”, pentru care organizațiile incluse plătesc bani grei.

Să fi plătit PSRM-ul și să nu fi știut pentru ce a dat banii?

Sau PSRM-ul să fie conștient, totuși, de faptul că e doar un cimitir-crematoriu politic și doar alegătorii acestuia și unii politicieni DA-daiști să nu știe nici pînă azi?

 

Cimitire si crematorii din Chișinău

Sortați după:

Popularitate/Alfabetic

Se indică 21-25 din 28

https://pagini-aurii.cybo.com/search/?tok=o5ewww-a372b596cfe042214c1a&search=Cimitire+si+crematorii&wt=drill&udrill=cimitire-si-crematorii&searchcity=Chi%C8%99in%C4%83u&pl=chi%C8%99in%C4%83u&i=MD&t=c&lat=&lng=

Reclame