Bună ziua, neamule.

Te-ai trezit cumva sau tot mai visezi povești cu cai verzi pe pereți?

Îți mai amintești?

Cînd am început să spun, de la 6 iunie 2010, că Filat e un porc, tu, neamule, m-ai luat la bătaie, jurînd că Filat e un dalb porumbel.

Eram singur împotriva tuturor.

Cînd am început să spun că Filat e un curvar și preacurvește cu Anhela Honta, care mai preacurvea și cu Viorel Posmotrel, tu, neamule, m-ai scuipat, jurînd că Filat e imaculat ca un crin.

Mai apăruseră doar cîțiva împotriva tuturor.

Cînd am început să scriu că Filat și cu Olea Roman preacurvesc, Anhela Honta jura că nu e adevărat, apoi, țuguindu-și buzele ca o tîrfă sadea, a recunoscut că ceea ce săruta Olea sărutase, de fapt,  și ea, deseori.

Acum Anhela a revenit la Viorel, ca să-i mai rămînă ceva avere neconfiscată de la Vlad, zice lumea. Și tot ea, lumea,  adaugă faptul că cel condamnat are circa un miliard de euro depozitat în băncile elvețiene și din alte țări, și va sta în pușcărie vreo 5 ani doar, după care va merge să-și cheltuiască miliardul în liniște prin Argentina, ca Hitler sau prin Botswana, unde valuta națională locală  îi va reaminti zilnic de Anhela, Olea și toate celelalte prostituate de lux de pe Bîc.

Ziceam că acum Anhela a revenit la Viorel.

Filat a revenit la pușcărie.

Acolo unde îi va fi cel mai bine.

În următorii 18 ani.

Am scris corect: 18. Fiindcă are deja 9 ani oferiți cadou de justiția moldovenească, iar alți 9 ani va primi cadou din alt dosar ce va pleca mîine-poimîine în instanța de judecată.

Anhela l-a preferat pe Filat fiindcă avea bani, dar acum că e lefter cui mai trebuie Al Vostru Vlad Filat, care nu poate să se iubească și să se prețuiască decît pe sine?

Probabil nici lui însuși nu-și mai este necesar Vladimir Vasilevici fără bani…

Problema însă nu e în el, ci în acest Neam, care l-a ales din anii 90 și pînă în 2014. L-a ales, l-a îmbrățișat și i s-a închinat ca unei icoane.

Pe cînd el se tot ștergea cu iubirea Neamului peste tot.

Și-atunci mă-ntreb, neamule, de ce ești atît de prost???

Chiar Neam de Proști să fii an după an?

Ah! Cîtă dreptate avea răstignitul Mihai Eminescu, care în desele lui momente de zbucium și vifor sufletesc deschidea geamul dinspre Viitor și striga: Tu-i Neamu’ Nevoii!!!

Și ecoul acelui Bucium cu Jale răsună și azi în inimile adevăraților lui camarazi!

Reclame