Ex-deputatul Nadejda Brînzan spune că vin anii cînd „În Moldova nu va mai fi cine să ne sape mormintele”.

Corbii se vor înmulți, dar gropari nu vor mai fi.

Chiar așa?

Prim-ministrul Filip însă insistă pe proclamarea unei țări de Succes, după ce moldoeuropenii au cunoscut pe propria lor piele ce înseamnă „Republica Moldova– o poveste de succes!”, cu Filatio-n frunte!

„Avem un proiect de țară, unde toți cetățenii să trăiască aici și bine, după standardele europene,  într-o țară construită în baza valorilor europene.”, nu încetează să ne cînte la ureche prim-ministrul Filip.

Sîntem pe calea cea bună”, l-a completat președintele de legislativ Candu.

Nu, nu și tot nu”, declară contrar proaspătul Artist al poporului, Năstase.

Noi ne vrem Țara înapoi”, continuă el, uitînd să precizeze că în accepția sa Țara nu înseamnă și România.

Problema e că doamna ex-deputat Brînzan are dreptate.

Nu Țara trebuie întoarsă înapoi, adică Puterea pe care și-o doresc Năstase și Țopii săi din Germania, ci trebuie stopat, ori minimalizat măcar, exodul forței de muncă viabile din R. Moldova în Europa, Canada, SUA și alte țări.

Dacă nu se vor întreprinde acțiuni urgente în acest domeniu atunci la sigur vom ajunge în ziua cînd „În Moldova nu va mai fi cine să ne sape mormintele”.

Iar Renato Usatîi nu va avea decît 10 motive în plus ca să-l felicite pe don Plahotniuc cu un nou proiect de Țară falit, mai bine zis: cu un mormînt politic frățesc de Succes, avîndu-l cap de listă pe signorul LuLeancă.

Un ex-simplu prim-ministru.

Cu toată „expertiza necesară ce-o are”.

Precum ne-o confirmă, cu patos ardent, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu.

Reclame