Partidele politice și criminalii se regrupează.

Astfel Rusia, nemulțumită de faptul că Republica Moldova n-a murit cu totul, a hotărît să-și unească uneltele sale politico-mafiote precum urmează: PSRM, PN, PDA, PCRM, PLDM(Filat), finanțate prin Karamalak, Țopi și Platon.

Rusia vrea să dețină un președinte vasal între Nistru și Prut.

Un nou Lupcinski.

În acest scop, Putin a dat undă verde Terorismului Politic la moldoveni.

Primul exponent al acestuia este Usatîi, cel care s-a cam săturat de acest rol ingrat, dar n-are încotro.

Moscova, după ce te racolează, prin FSB, evident, nu te mai întreabă dacă dorești sau nu să îndeplinești cutare misiune în cutare loc de pe glob.

––НАДО, РЕНАТИК!(Trebuie, Renatik!)–numai așa poruncește FSB-ul.

Și omul cu nume-cod secret dăruit de Agentură, răspunde fără cîrtire:

––ЕСТЬ!(Este! S-a făcut!)

Sărmanul om. Dacă se eschivează e lichidat pe loc. Odată ce misiunea sa este una activă în rețea, atunci el trebuie să-și cheme de urgență ortacii și să lupte contra cui i se ordonă.

Renatik-ul de azi vine să continue rolul lui Roșca de ieri. Și-al lui Voronin, pînă la planul Kozak, tipi care i-au fost profesori în criminalistică politică. Și-al lui Petrenko rol, cu tot cu avocatul acestuia, Ana Ursachi, care-l consiliază pe Usatîi și-l îndeamnă să ardă cu țigara fiecare citație primită de la Procuratura AntiCorupție, trimisă lui după orice show mediatic produs de vreo televiziune-a brigăzii.

Dar contra cui e condamnat să lupte Renatik, cu tot vocabularul și arsenalul său de pușcăriaș?

Contra partidei europene, formată din PD, PL, PPEM și unii deputați neafiliați din Parlament, dar care susțin guvernul Filip.

Teroriștii politici, deocamdată verbali, declară că de mîine-i vor termina pe toți cei care nu-l susțin pe Năstase la prezidențiale. Ei sunt convinși că nimeni nu-i poate opri din lucrarea lor banditească de nimicire a oponenților Moscovei din acest străvechi teritoriu românesc.

Bani, prin Karamalak, Țopi și Platon, au mai mulți decît trebuie.

Presa lui Filat, unită cu cea a lui Țopa, le stă la picioare.

Actele de terorism, declanșate în mod permanent în Europa, îi inspiră LA MAI MULT ȘI LA MAI MARE!

Dar, oare, chiar nimeni să nu-i oprească din drum?

Reclame