Opoziția a început să se cam teamă de actuala coaliție de guvernămînt.

A citit acordul dintre Coaliție și PPEM, în baza căruia șefia Consiliului pentru integrare europeană care are grijă de implementarea și respectarea parcursului european a fost oferită PPEM-ului.

Majoritatea punctelor din Acord se referă la colaborarea politică și economică, mai ales cea economică, dintre R. Moldova și România, adică UE.

Opoziția vede în asta numai UNIREA!

Recent, la Nisporeni, a fost reinstalat un monument al Regelui Ferdinand.

La dezvelire au fost prezenți ministrul PL Șalaru și ministrul PD Bîtcă.

Opoziția vede în asta numai UNIREA!

Ministerele de la București cu cele din Chișinău au linie directă între ele, colaborînd cum nu s-a mai întîmplat  de la 1991 încoace.

Opoziția vede în asta numai UNIREA!

Care opoziție?–mă veți întreba.

Cea velikorusă, care a dat mîna, adică s-a unit cu cea a Clanului Lupcinski, ce tot de acolo își trage obîrșia, din Kremlin.

Acest clan, la început, a mimat un Pod de Flori între frații de pe cele două maluri de Prut, după care a continuat, în spirit stalinist, să rusifice și mai tare semiMoldova.

Prin amiciție, nedeclarată oficial, cu Roșka&Co, cel ce avea drept acoperire politică Idealul de Reîntregire, trîmbițat pe la orice dugheană, iar ca doctrină de lucru nonstop DEZBINAREA și NEUNIREA!

–Să Taci și să faci!–zice poporul înțelept din satele tot mai depopulate ale celui de-al doilea stat românesc.

Ascultîndu-i povața, trebuie să înțeleg că se referă (și) la PD-PL-PPEM?

La acest TRIO politic pornit cu înverșunare să măture orice urmă a Clanului Lupcinski din structurile guvernatoare și chiar să-l întemnițeze, la zdup???

Reclame