După ce în SUA a fost ales un nou președinte, Donald J. Trump, tandru felicitat și de contracandidatul său, cei doi candidați de la Chișinău și-au pierdut tot cumpătul prin sediile partidelor ce le conduc.

Hillary Sandu, parcă în stare de ebrietate politică fără egal, strigă: ” La revedere, Donald Dodon! Dodon pentru mine, de azi, nu mai contează, NU MAI EXISTĂ! Adio, Dodon!”.

Nu trece o secundă și Donald Rățoiul, inspirat de noua realitate americană, îi strigă: „Hillary, deja am pregătite primele 3 decrete de viitor președinte al Moldovei care de duminică va fi îmbrăcată în roșu, ca-n SUA! Ne vedem după alegeri, cînd Moldova  va scăpa de frigurile galbene, va scăpa de o candidată a guvernărilor oligarhice. Hasta la vista, baby!”.

Episcopul Marchel e în continuare de partea lui Donald,  preotul Pavel Borșevschi sare la gîtul episcopal, îl somează să lepede sutana și se declară votant deschis al lui Hillary Sandu.

Televiziunile și site-urile, chipurile independente, turuie și ele, fiind asemeni unor tunuri activate într-un necontenit război.

Lumea nu are cuget, nu are inimă, lumea e un balamuc!

Potopul ploii parcă n-are capăt.

Și nici potopul politic!

Care trebuie oprit cît mai urgent.

Dar cum???

Ex-deputatul din arest la domiciliu Grigorii Petrenco are o propunere cordială pentru domnișoara Hillary Sandu: să abandoneze cursa politică în favoarea lui Donald Dodon. Argumentul lui cică ar fi că oricum va pierde în turul II.

Urmează să obțină, ca și Hillary Clinton, doar 47 de % din voturile alegătorilor.

Atunci dl Donald Dodon cît va culege?

Maya Larguta îi zmulge brusc microfonul din mînă lui Grigorii Petrenco și exclamă pe loc: „Cum cît? Exact atît cît a obținut și Donald J. Trump! 48 de %!”.

La auzul acestui pronostic, basarabenii nu i-au mai putut răbda pe nici unul dintre ei. S-au întins în paturile lor, și-au făcut semnul Crucii pe chip și fiind ferm convinși că al treilea război mondial va ocoli semiMoldova s-au dus nițel în sine.

Să viseze ceva mai frumos decît prezidențialele cu cei doi candidați profund orgolioși și încrezuți doar în forțele proprii: Hillary Sandu și Donald Rățoiul cel Trump!

Noapte bună, Moldova!

Imagini pentru hillary clinton si Donald trump

Imagini pentru maia sandu si igor dodon

Imagini pentru maia sandu si igor dodon

Imagini pentru maia sandu si igor dodon

Imagini pentru maia sandu si igor dodon

Imagini pentru maia sandu si igor dodon

Reclame