Maya Sandu, adică Filat+ frații lui Țopi, a pierdut, dar n-are curajul lui Hillary Clinton să-l felicite pe Igor Dodon și să-i întindă o „mînă de sprijin”.

Cel puțin așa i-a declarat madam Clinton președintelui Trump.

Maya a spus la 11 noiembrie 2016: „La revedere, Donald Dodon! Dodon pentru mine, de azi, nu mai contează, NU MAI EXISTĂ! Adio, Dodon!„.

Ieri, 14 noiembrie 2016, tot ea a continuat: „Eu nu am timp de Dodon! Eu studiez diferența dintre IMPORT și EXPORT! Eu trebuie să importez o nouă revoluție la Chișinău! Și să anulez rezultatele turului II!”.

Dodon, vrem sau nu vrem, a învins și, ciudat lucru, i-a mulțumit chiar el de dis-de-dimineață Mayei Sandu pentru participare în turul II și i-a urat mult succes în… Politică.

Mitropolitul Vladimir l-a felicitat, cel dintîi, pe Dodon, apoi Putin, Poroșenko și Iohannis, iar prim-ministrul Filip–pe ambii foști candidați.

Maya este neunionistă, Dodon–la fel, însă acum, dacă trebuie, Maya poate fi și cu trupul, și cu sufletul pentru Reunire. Și declară că președintele Dodon va exclude din școli Istoria românilor, de parcă Dodon este, prin cumul, și ministru PL-ist al Educației!

Stranie logică postelectorală, nu?

De fapt, problema ori semitriumful local nu e în Maya, ci în candidatul de sacrificiu, care a fost condamnat să lupte contra lui Dodon.

Dacă nu era Maya și era în locul ei Mihai, oare nu aveam același rezultat în turul II?

Dacă nu era Maya și era Iurie, nu obținea tot atît de multe voturi candidatul așa-zis de dreapta?

Mă uit la harta roșie a semiMoldovei și văd că înafară de Strășeni, Ialoveni și 50 de % din Chișinău totul e-n mîinile lui Igor Nicolaevici Dodon.

PCRM-ul din 2001 se pare că a reînviat sub forma PSRM-ului de azi.

Voronin se numește acum: Igor Dodon.

Rusia jubilează!

Enclava ei separatistă–și ea!

Găgăuzia cîntă!

Bulgarii dansează!

Bălțenii se îmbrățișează pe străzi!

Moldovenii din sate și orașe beau de se prăpădesc: de FERICIRE!

Iar România își soarbe cafeaua și tace. Cînd ar trebui să asculte la nesfîrșit Balada lui Ciprian Porumbescu, plîngînd, și să nu irosească noi și noi miliarde pentru hostropățuri ;i bairamuri inutile, care nu aduc și voturi Pro Unire în alegerile din gubernie.

Investițiile României sunt nule, atîta timp cît basarabenii votează in corpore pentru Dodon! Adică pentru Rusia!

Sună paradoxal, dar prin investițiile sale, România nu-i apropie deloc pe alegătorii dintre Nistru și Prut de ea, ci-i îndepărtează ori chiar se autoexclude din acest teritoriu legitim, strămoșesc.

Iohannis nu are insomnie din cauza asta și nu e deranjat că omologul lui, Putin, servește cu nețărmurită plăcere doar vin moldovenesc, diluat cu votcă rusească, la Palat, jucînd în cărți cu „Marele” Rogozin!

Parcă tot Kremlinul o ține doar într-un chef.

Numai Filat și cei doi Țopi din spatele Mayei  și-au strîns speranța pe făraș și caută cîte-un chibrit să-i dea foc.

Aceasta va să însemne că grațierea lor se amînă!

A lor și a celor de tagma lor.

Așa-zis: Europeană și Mîntuitoare de Neam!

Imagini pentru putin si iohannis

Imagini pentru putin si iohannis

 

Imagini pentru putin si iohannis

Reclame