Domnița Sandu a picat alegerile prezidențiale și robii de pe plantațiile mediatice ale clanului nu știu spre ce coclauri politice s-o mai apuce.

Își caută idoli noi, fiindcă Filat a zbughit-o pentru 9 ani la Lipcani, iar doi aliați de-ai lui ar putea fi extrădați autorităților moldovenești de către nemți pînă la Revelion.

Numai un om nu-și face probleme de acest fel și nu-și caută idoli noi.

Acesta este Igor Dodon.

El știe că ex-președintele Voronin din 2001 îl idolatriza pe Putin. Și a făcut-o așa pînă în ziua cînd țarul Rusiei i-a împins planul Kozak pentru federalizarea Moldovei și urma în cîteva ore să aterizeze la Chișinău pentru a-l semna.

Dodon știe că ex-prim-ministrul Filat îl idolatriza pe Putin. Și a făcut-o așa pînă în ziua cînd țarul Rusiei l-a ținut captiv vreme de 6 ore în anticamera sa din Kremlin. După care i-a predat o lecție drastică de istorie a Moldovei, demnă de marca Dodon.

Iată că Voronin și Filat sunt unde sunt, iar Dodon în cîteva zile va fi încoronat drept nou președinte al unui stat ce, cu excepția raioanelor Strășeni și Ialoveni, l-a votat masiv, ca pe-un frate de-al țarului Putin.

Care va redeschide pentru moldoveni piața agroalimentară din Rusia, deși tot el ar putea să închidă porțile pentru alți moldoveni din Uniunea Europeană.

Iată de ce ex-președintele republicii Marian Lupu declara ieri că noul președinte Dodon va fi un demnitar foarte și foarte periculos.

De mîine-poimîine!

Imagini pentru putin si voronin

Imagini pentru putin si voronin

Imagini pentru putin si igor dodon

Reclame