Cine este noul președinte al PDM-ului deja știți.

Este Vlad Plahotniuc.

Azi și aici vreau doar să vă spun care sunt principalele Teze din programul său politic, exprimate la Congresul VIII al partidului.

  1. Noi avem echipa cea mai puternică, de aceea și suntem sortiți să reușim!
  2. Noi avem în față un drum greu de parcurs, o responsabilitate uriașă, însă la capătul drumului ne așteaptă, cu trandafiri în mînă,  Succesul!
  3. Măscăricii politici vor pierde, hoții vor sta unde le e locul, dar PDM-ul va rămîne cel mai puternic partid din R. Moldova. Trebuie doar să avem Curaj, Caracter în acțiuni și Încredere că vom învinge! Numai 3 lucruri ne trebuie ca să fim tari!
  4. Vă propun o ofertă de țară, nu de partid, vă propun o viziune de țară, nu de partid, vă propun un nou proiect de dezvoltare și de modernizare a Republicii Moldova, care se numește: Aici, Acasă, în Moldova!
  5. PDM-ul trebuie să devină partidul tututor moldovenilor!
  6. Vă mulțumesc pentru atenție!
  7. Cine e Pentru, Vă rog să votați.

Și atunci 1000 de voci au zis într-un glas: Vă votăm!

Și l-au votat unanim, apaludîndu-l îndelung în picioare.

Și ex-prim-ministrul României, Victor Ponta, prezent și el lîngă Vlad Plahotniuc la Congres, s-a bucurat, afirmînd că „Orice faptă bună la noi se pedepsește în mod obligatoriu”.

Și atunci toată sala a fremătat de aplauze, pălmuindu-i minute în șir pe Plahotniuc, Filip, Lupu, Diacov, Candu, Ponta și alți (social)democrați de pe ambele maluri de Prut.

Și nu numai de-acolo.

Imagini pentru plahotniuc

 

 

Reclame