În Republica Moldova toate televiziunile private sunt deținute de milionari.

Știați și Dvs, nu e un secret pentru nimeni.

Doar că de ieri una dintre ele și-a anunțat contul pentru donații.

Patronul ei este multimilionar în euro, are în posesie un ditamai Centru de diagnostic nemțesc la Chișinău, dar și o clădire aproape gata de dat în exploatare, mult mai impozantă decît cea din care a fost plecată  presa dînsului, pentru o datorie la chiria neachitată în valoare de 2 milioane de lei.

Această sumă pentru patronul televiziunii-partid este derizorie. E cît un prînz.

Dar fiindcă din 2010 patronul, care e și fost partener de afaceri de-al lui Plahotniuc, nu mai are acces la volanul Puterii de stat, el a hotărît, pentru a nu știu cîta oară, să repornească războiul pe Bîc.

A inventat un motiv, plauzibil pentru unii dintre moldoveni, și aceștia au tăbărît asupra CCA-ului, chiar în zi de duminică, de parcă televiziunii  i-ar fi fost retrasă licența și n-ar mai activa.

Lovesc în CCA, dar tot ei transmit în direct protestul din fața CCA.

Asta numai la noi se poate întîmpla.

Moldovenii, săritori la nevoie, ca de obicei, auzind despre însărăcirea televiziunii cu pricina, mai bine zis: a Trustului Media, a început să transfere, de unde au–de unde n-au, bani pentru LIBERTATEA PRESEI, aflată în pericol de moarte pe Bîc.

Exact ca în 2015, cînd aceiași moldoveni au îmbăgățit partidul politic al acestei televiziuni, politice, precum am scris anterior în text.

Oare dacă toate televiziunile lui Plahotniuc ar afișa pe ecranele televizoarelor conturi pentru donații, lumea ce-ar zice?

Nu-i așa că s-ar arunca să-și jertfească pînă și ultimul ban pentru LIBERTATEA PRESEI, repet, aflată în pericol de moarte pe Bîc?

Moldova e o  țară de minune, cu adevărat, unde milionarii condamnați penal, stau ascunși peste hotare și făcînd pact cu cei dați în căutare de INTERPOL, în rol de cerșetori, rîvnesc Puterea.

Și rîd de moldovenii înrobiți de ei, dar care moldoveni îi iubesc și îi vor readuși la guvernare cît mai curînd.

Imagini pentru milionari cersetori

Reclame