Datul în căutare de INTERPOL, Usatîi și-a făcut rost de o nouă armă și amenință cu ea guvernarea.

O face de la Moscova, din vecinătatea ucigașului în serie Karamalak.

N-ai ce spune: Usatîi se dă tare în parcare, chemînd poporul la o nouă revoluție organizată de el, Karamalak, Maya și doi Țopi.

Nu știm pe ce mizează dînsul, fiindcă din partidul acestuia  n-au mai rămas decît niște surcele, iar scorul  său obținut la alegerile prezidențiale din 2016 îl poate lesne lăsa în afara viitorului legislativ.

Usatîi are date sigure că anume așa va fi și tocmai de aceea proorocește, ca un astrolog renumit, ce ne așteaptă în Noul An 2017: ciumă, holeră, rîie, împăduchere generală, foamete și obștescul sfîrșit al tuturor, adus, în mod clar, peste noi de guvernul Filip.

Tot Usatîi, de astă dată în calitate de detector de gînduri al lui Plahotniuc, ne anunță că și 2017 va fi un an electoral, iar alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura după principiul mixt: pe liste de partid și pe circumscripții, și că PN, PDA și  PAS vor deține numai cîte un mandat de deputat.

––Fac apel către toate partidele sănătoase din Republica Moldova: să facem un front comun, să facem o reacție foarte dură la această schemă banditească. Este vorba de un atac raider contra tuturor cetățenilor. Nu avem dreptul să pierdem această luptă pentru că este vorba de viitorul Republicii Moldova. Am văzut că unii au început să se preocupe de geopolitică. Nici cei de la Bruxelles, nici de la Washington nu ne vor putea rezolva problemele. Iaca de ce eu vă chem pe toți să facem o nouă revoluție! Nu vă fie teamă! Cum nu am frică eu de nime az! Puterea e-n adevăr, nu în Plahotniuc! Delaite repostî, gospoda!–a concluzionat el pe facebook, lăsîndu-și arma într-un fotoliu, după care și-a luat ștergarul și la brațetă cu Nata Morari și Baghirov au coborît în sauna-i arhicunoscută pe glob.


Veselie mare a fost acolo, pînă hăt după miezul nopții.

Un tămbălău, unde s-a cîntat, s-a dansat,  s-a băut votcă și nu numai.

Și bani mulți s-au numărat pe la zori.

Vagoane întregi.

–Destui  bani, a zis Nata,  pentru a da cep unui nou 7 aprilie la Chișinău!

Imagini pentru renato usatii

 

 

Reclame