Nu poate omul nostru să doarmă în pace și gata.

Fiindcă presa antipopor nu-i servește decît știri cumplite la dejun, prînz și cină.

Și în loc de „Noapte bună” îi mai și prezice seisme, atentate teroriste și tot ce este mai rău în lumea această îi sorocește, surîzînd, ca la teatru, omului nostru.

Pentru această presă, cu excepția ei, toți ceilalți sunt proști, orbi, surzi, imorali, compromiși, controversați, hoți și oligarhi.

Numai ea și plozii ei sunt curați ca zăpada, sunt chiar neprihăniți.

Astăzi, de pildă, presa antipopor a născut  ultima ei proorocire.

Cică, după toate calculele ținute-n secret, mîine la Chișinău se va produce un cutremur dezastruos.

Mai ceva decît cel din 1977!

Cel mai devastator cutremur de pe glob se va întîmpla mîine, la Chișinău, în Parlament!–titrează nonstop presa antipopor, prin toate slugile ei, reprezentînd interesele TriOului politico-mafiot Năstase-Usatîi-Sandu, adică NUS.

Sunt și, totuși, NU-S, zice omul nostru, înfricoșat de profeția celor 3.

Aceștia au citit în stele, și-n cafea, și-n muștar  că mîine vor adera la Alianța de guvernare încă un număr impunător de deputați și acest lucru i-a înrăit la culme.

Ei, care numără zilele actualelor partide de guvernămînt, s-au trezit în situația cînd această majoritate parlamentară ar putea deveni chiar una constituțională, în stare să modifice și Legea Supremă în stat.

–-Aoleu! În loc să moară, iată că guvernarea aceasta mizerabilă se fortifică și mai mult! Ce-i de făcut???–se întreabă cei din NUS.

Și atunci le vine în lipsa lor de cap o idee trăsnită.

Să-i amenințe pe toți locuitorii acestei republici cu un cutremur dezastruos.

Cu epicentrul în presa antipopor ce le-aparține!

Și care-i dărîmă pe mică pe ceas, prin răspîndirea profețiilor interminabile ce nu se mai împlinesc decît în coșmarurile lor fără egal pe pămînt!

Картинки по запросу cutremur

 

Reclame