Am trăit s-o vedem și pe asta.

În preajma zilei de 7 aprilie 2017 Voronin și-a chemat odraslele la el, dar nu ca să-i deplîngă pe cei omorîți de gherila sa la 7 aprilie 2009.

Voronin a uitat de poporul care striga:  Jos comuniștii! Jos Voronin! Jos dictatura!

Voronin, bolnav de amnezie, i-a chemat pe liderii de PLDM, PPDA, PAS și PN și le-a propus un Acord.

Dat citirii și semnat în fața monumentului liderului bolșevic Vladimir Lenin, la 7 aprilie, ora 7 seara.

În prezența a 7 personUlități marcante.

Acordul este scurt.

Toți semnatarii se pronunță contra Votului uninominal, deși în statutele și programele partidelor-semnatare se regăsește anume inversul, adică dezideratul de abolire a alegerilor pe bază de liste de partid și trecerea urgentă la alegerile pe bază de circumscripții electorale.

Ceea ce și va realiza legislativul actual.

Doar că liderii acelor partide acum s-au dezis de sine.

Aferim!

Numai comuniștii și odraslele lor pot să zică una și să facă alta, ori să fie duplicitari de-a binelea.

Ați uitat că Voronin și șleahta lui se rugau și lui Lenin și lui Christos, concomitent?

Într-un an, cînd Paștele a fost sărbătorit la 22 aprilie, comuniștii au început rugăciunea la Vladimir Ilici, au trecut apoi la Catedrala mitropolitană și înainte de culcare s-au dus și s-au spovedit iarăși lui Lenin!

Culmea cameleonismului mondial!

Tot aceiași comuniști, care au promovat ateismul din grădiniță pînă la cimitir, au obligat agenții economici, pe întreaga lor perioadă de guvernare,  să renoveze biserici și mănăstiri, fiindcă dădea bine la PR.

Vreme de 8 ani cei care au dărîmat cu buldozerele bisericile și mănăstirile dintre Nistru și Prut tăiau panglici roșii, fiind votați și aplaudați pentru această faptă cameleonică, de toată rușinea.

Aceiași comuniști au declarat război României, Statelor Unite ale Americii  și Uniunii Europene, căzînd la picioarele țarului rus Putin, care după ce le-a promis marea și sarea le-a dat cîte un șut în fund, spunîndu-le răspicat: Pașla vidma communisticeskaia na turbinku!

Și aceștia au plecat… în anonimat.

Din toată turma de comuniști azi au mai rămas 7 în Parlament, cei mai mulți dintre ei transferîndu-se în partidele de dreapta, care au și semnat Acordul din 7 aprilie, prin care se angajează să lupte cot la cot împotriva celor care vor vota pentru alegerile uninominale.

Odraslele lui Voronin  sunt: Năstase, Cibotaru, Usatîi și Maia Sandu, dădăcită de Dodon și Greceannîi, pe timpul cînd președinte de stat și de partid al celor doi era tot Voronin.

De ce lipsește din listă Dodon nici dînsul nu știe, fiindcă la protestele din anii precedenți el cînta în același cor cu nemulțumiții eterni, care pe atunci urlau din toate puterile că numai alegerile uninominale și numai alegerea președintelui de către popor vor salva Moldova de oligarhism.

Iată că exponentul lor, Dodonache,  a ajuns președinte de stat, ales de popor.

Iată că și cealaltă dorință a lor e pe cale de-a se realiza, doar că ei de-acum renunță la ce au votat în Piața Marii Adunări Naționale.

Ei acum declară ferm că dacă dorința lor din 2015-2016 va fi acceptată de Parlament, dînșii vor da foc Parlamentului și Guvernului, ținînd cont de marea experiență a PCRM-ului și-a PLDM-ului la acest capitol.

Ei acum pregătesc camioane de pietre, seceri și ciocane, cu care speră să realieze o nouă lovitură de stat la Chișinău.

Cu binecuvîntarea aceluiași Vladimir.

Ilici.

Lenin.

Doamne, Ferește-ne încă o dată de comuniști și odraslele lor!

Anunțuri