Citesc pe un site al politicianului regional Năstase, precum că un om  grav bolnav  din Germania ar chema pe toți cetățenii Republicii Moldova la mitingul de azi contra Justiției.

Iată mesajul lui, integral: „Salutari tuturor prietenilor , satenilor si la toata lumia din Moldova! Va multumesc din tot sufletul pentru sutinerea morala, si mesajele de incurajare ! Cum vam mai spus si mai inainte ca ma tratezi in Germania de Cancer ! Dar acu vin cu o rugaminte ! Dati sa nu fim indeferenti de ceia ce se intimpla in tara noastra ! Sa esim cu toti la protest Duminica la ora 14 pe data de 24 iunie! Sa ne ecspunem parere, sa stopam coruptia, bataia de joc a celor ce conduc tara si ne fura !Cu mare placere vreau sa fiu alaturi de toti voi dar astai situatia la moment la mine ! Eu sunt un patriot ferm ca si multi alti ! Am luptat in anii 92 in Tigina ca si ceilalti Combatanti pentru un trai mai bun ! Dar este ce este ni-au insalat toti cei ce au fost pina acu la guvernare !!! Si inca odata va indemn la protest de la mic la mare! Indemnativa toate rudele prieteni nu va fie frica inainte cu capul sus !!! Si va rog distribuiti acest mesaj cu totii sa ajunga la toata lumia !!!”.

Iată că sunt și oameni, care îl văd pe Năstase Mesia și ne roagă să-l susținem ca acesta să ajungă, prin orice metode, primar.

Acest pseudoMesia Năstase a avut el însuși pînă ieri un Mesia al lui: Vlad Filat.

Care a pus piatra de temelie a unei biserici pentru nevăzători la Chișinău, cu Hramul Cuvioasei Matrona de Moscova.

A chemat toate televiziunile, s-a declarat ctitor, uitînd însă că trebuie să mai și plătească pentru a o construi.

Alt așa-zis și considerat Mesia de Azi vrea să ctitorească un nou Chișinău.

El, care n-a pus barem o piatră de temelie vreunei biserici.

Principalul act de eroism al lui este că vrea, iar pentru a-și îndeplini dorința dînsul e gata să-i folosească pe toți: și pe cei sănătoși și pe cei grav bolnavi.

Cazul lui Alexei Munteanu din Germania, acolo unde se ascund de Demnitate și Adevăr(DA)  cei doi patroni ai neprimarului Năstase, este unul strigător la cer.

Într-adevăr, Politica Dragoste n-are, vorba lui Diacov.

În loc să-l lași pe un om bolnav să se roage și să-și mîntuiască sufletul, tu iai și-l bagi în politica ta, în jocul tău personal, de om cinic, așa cum nu s-a mai văzut!

Dragă Alexei, văd că deasupra capului tău ai iconița Cuvioasei Matrona.

Dar știi ce spunea ea? Ce sfaturi dădea ea, nevăzătoare, oamenilor care pretindeau că pe toate le văd? Sfaturi valabile și pentru noi, cei de-acum?

Ea spunea că atunci cînd auzim sau vedem oameni mulți, mărșăluind și scandînd lozinci pe lîngă casele noastre, să închidem imediat geamurile,  să ne astupăm urechile  și să ne rugăm. Energia lor este negativă, spunea ea, e una distructivă, nocivă, adică ne poate îmbolnăvi și mai mult.

Roagă-te, dragă Alexei, la Cuvioasa Matrona să te facă sănătos cît mai repede și ascultă de sfaturile ei, dar nu de cele ale falsului Mesia  Năstase.

Apa trece, Pietrele rămîn.

Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest