E cald ca în pustiurile africane și locuitorii guberniei dintre Nistru și Prut se duc  în munții lor, dăruiți de Rusia altei țări. Pleacă spre marea lor, dăruită de Rusia altei țări.

Cei care mai rămîn sunt înrolați imediat în Comitetul de Rezistență Rusească, creat  de Renato Usatîi și condus de „binomul” Sandu-Năstase.

Rusia turbă că nu are primar general în capitala guberniei ei. A avut doi candidați în turul II și n-are nici un primar!

Incredibil!

Președinte de gubernie are, dar primar de Chișinău–iaca nu!

Și, colac peste pupăză, a mai  primit-o și de la guvernul proeuropean Filip, prin ONU, fiind somată să-și retargă imediat trupele de ocupație, staționate în gubernia „Bessarabia” din 1812 pînă-n prezent!

Rusia zilnic lovește în România și semiMoldova, concomitent.

Arestarea Carinei Țurcan se înscrie perfect în acest scenariu. Apariția lui Năstase pe la toate televiziunile din Rusia face parte, și ea, din meniul otrăvit al FSB-ului, pe care tot el ni-l oferă drept veritabil, ca să-l înfulecăm și să murim.

Năstase, prietenul de Rezistență Deschisă al lui Igor Dodon de Ieri, are acces la aceleași birouri rusești la care sunt conectați, ombilical, Usatîi, Platon, Filat și Caramalac. Toți agenți, cu acte în regulă, ot FSB!

Apariția zilnică a „binomului Sandu-Năstase” la Pro TV-ul românesc numai cu numele, însă finanțat, conform unor surse cu resurse destule, de către același FSB, este parte din același scenariu. Deshumarea lui Vladimir Boronin–și ea este specificată acolo.

Nedezlipirea „binomului” de TV 8 & Lupcinski–IBIDEM!

Defilarea tancurilor rusești prin Grigoriopol, Dubăsari, Rîbnița, Tiraspol  și Tighina face parte, și ea, din noul plan al Rusiei pentru semiMoldova.

Tragerea cu pușca de către separatiști în niște pescari din Florești și Soroca, chiar Ieri, nu e mai mult decît un argument că Rusia n-are nici o zi de concediu pe pămîntul străvechi românesc.

Declarația hazlie precum că Plahotniuc ar dori capul lui Năstase se înscrie și ea în logica ilogică a scenariștilor. În caz de refugiere la Moscova, lîngă Usatîi și Caramalac, să existe măcar un motiv.

Prim-ministrul Filip e în SUA.

De la Naslavcea și pînă la Giurgiulești e cald, ca în pustiurile africane, dar Rusia nu vrea să se ducă acasă și basta.

„Binomul” Sandu-Năstase e de acord cu ea.

„Binomul Usatîi-Caramalac” e de acord cu ea.

„Binomul” condamnat Filat-Platon e de acord cu ea.

Rămîne doar Dodon să decidă: Cui să închine mai repede semiMoldova.

Însă Nu pe degeaba!

Păzea, Plahotniuc!!!