Din ziua de 6 august 2019 n-am mai scris nici un rînd despre businessmanii din Politica de pe Bîc.

Mi-am văzut de oile mele și dacă nu se abătea epidemia liliecilor și a șerpilor chinezi peste noi poate că nu mai scriam nici aceste cuvinte…

Acum, cînd omenirea întreagă se află cu un picior în mormînt, iată că ai noștri politicieni de hîrtie, cel mult igienică, se cred nemuritori.

–Pe noi nu ne va atinge Urgia!—zic ei, fiindcă noi înșine suntem Urgia!

Adevărat!

Urgia lumii acesteia sunt chiar ei.

Diacov ne sfătuie să ne căutăm altă dragoste, dacă am părăsit o relație, de partid, bineînțeles; Sturza nu donează nici un ron României, nici Republicii Moldova, nici Austriei pentru vremi de restriște, dar scuipă în orice guvernare, în orice președinte care nu provine din pantalonii lui Lucinski, de parcă el pe timpul cînd a fost prim-ministru era mai bun; Candu lovește în confrații lui de ieri, numai în Sandu, Șor și Năstase—nu; Nichiforciuc se leapădă de cei 7 democrați dezertori din PD; Filip învață tot mai cu poftă să-l urască pe Plahotniuc, fără de care el avea să nu fie nici director la Tutun-CTC;  Dodon, în loc să se mai odihnească puțin, o face pe medicul epidemiolog principal de Stat și nu-l încape halatul deloc; Maya cheamă două milioane de moldoveni, semănați pe toate continentele lumii, în garsoniera ei de la Buiucani; Năstase lovește în Maya cu crucifixul de la MAI; Maya îi răspunde cu toate televiziunile lui Țopa și-ale lui Soros; Țîcu scoate dinții politicienilor cu pumnii; Șor ne arată cum trebuie să fie politicianul-model; Voronin îl dă cu capul de masă pe Nichiforciuc;  Nantoi dă în Dodon pe care l-a votat în vara trecută, din dragoste social-democrată, evident; Dodon îi crede Nimeni pe cei din partidul lui Renato Usatîi și îi amenință cu viRuși; Renato și Grigorișin datori nu rămîn;  Dodon e lăsat de capul lui și dacă nu va fi zmuls de la televiziuni, dînsul va ajunge exact ca Filat și Plahotniuc, adică virusul Orgoliului personal și al Mîndriei îl va spulbera dintre cracii Puterii ca pe-un liliac din Wuhan!

Stimați socialiști!

Eu, vorba Poetului, nici măcar nu Vă urăsc…

Tocmai de aceea vin și Vă rog: Dacă țineți la liderul Vostru cît n-ați ținut la Filat și Plahotniuc, atunci amintiți-i că prim-ministru e Chicu, crescut de PD, nu Dodon, că ministrul sănătății e Viorica Dumbrăveanu, crescută de PD, nu Dodon, că secretarul de stat din Ministerul Sănătății e Constantin Rîmiș, de specialitate epidemiolog + doctor în medicina preventivă, care din cauza președintelui Dodon nu are scaun la nici o televiziune!

Opriți Cultul personalității lui Dodon, că „Majestatea Sa” nu le mai știe pe toate! El merge des la Muntele Athos, dar confundă în continuare un pelerinaj cu o excursie și o pandemie cu o răceală, pe care, culmea, nu o simte numai el! Cine are bun-simț poate simți și-o viroză, și-o gripă, și-un virus COVID-19!

Corect?

 

img20002331

Vreau să-l văd pe Ștefan Petrache la televizor și dau de Dodon. Pe post de Salvator al Națiunii!

Apoi îi văd pe Țîrdea, Bolea și ceilalți purtători de stea cu cinci colțuri și mă înspăimînt! Pe fața lor citesc Apocalipsa! Din gura lor țîșnesc vulcanii sfîrșitului Lumii, ce numai pe ei nu-i atinge!

Vreau să-i văd pe Vasile Marin și Dumitru Blajinu la televizor și dau de Candu.

–Toți îs răi, numai eu îs Bun! Eu nu-s ca Nichiforciuc, eu îs Alesul!, zice Andrian.

Oare dacă era Candu, ori Nantoi, ori Sandu, ori, Doamne, Ferește, Năstase, ministru al Sănătății sau chiar prim-ministru pe timp de ciumă făceau mai mult decît Dumbrăveanu și Chicu?

Te-ai mira de-a șuiera, vorba mamei mele de pînă la 1992.

În această perioadă grea pentru Umanitate am înțeles că unde nu-i Dumnezeu nu-i nici PSRM, nici PD, nici PM, nici PN, nici PAS, nici PPDA, nici PUN, nici PȘ, nici PCRM, nici PL, nici PLDM, nici celelalte prăpăstii politice, hrănite cu zeci de milioane de lei, anual, din bugetul prea săracilor, și prea bunilor, și prea răbdătorilor alegători.

În numele celor cu blogurile neînchise de SIS, Vă rog: Opriți-vă din a Vă lustrui pe Voi înșivă, cît nu e tîrziu, businessmanilor din Politica molodvenească, de orice culoare!

Nu l-au oprit PLDM-iștii pe Filat, nici PD-iștii pe Plahotniuc și vedeți cum au căzut, ca Lucifer, din Înaltul Puterii?

Nu vedeți că e ciumă, iar Vouă Mîndria, Orgoliul și Ura vi-i Mumă???

NU Vă temeți că ați putea rămîne fără electorat? Oamenii, și așa puțini, și sărmani, și singuri în fața ucigătoarei epidemii, ar putea să sară unul la gîtul celuilalt, din cauza urii și mîniei Voastre,de care nu Vă mai lăsați!

Duceți-Vă toți în buncărul lui Filat și stați acolo pînă trece-va ciuma din lume!

Ori stați în castelele Voastre și acolo, cu amantele Voastre, vorbiți cît doriți.

Mult o să-i ajutați pe Chicu și Dumbrăveanu dacă o să Vă tacă gura, care în loc să vindece–omoară, care în loc să mîngîie–scuipă, care în loc să sărute–îndeamnă oamenii la război și la moarte!

Voi, cei îmbogățiți din conturile celui mai sărac Stat din Europa, ați ajuns mult mai periculoși decît pandemia din China!

Voi, prin cuvintele Voastre, ucideți ultima făclie de speranță din sufletul omului!

Voi, odată cu măștile de unică folosință dăruite, împrăștiați ură și mînie socială pe oriunde călcați!

Voi, purtînd milioane de măști pe față, vreți să ne convingeți că Voi și numai Voi aveți obraz?

Că Voi și numai Voi sunteți cei buni din Politica ce ne ucide?

Nimic mai Fals!

Voi sunteți liliecii și șerpii aducători de venin printre oameni!

Dacă Voi veți tăcea–-mai mult vom trăi noi, alegătorii și stăpînii voștri, pe care-i înrobiți în cel mai pidosnic mod!

Deschideți ochii inimii! Dezinfectați-i!  Dați draperiile minții la o parte!

Nici acum nu vedeți că murim, și mai repede din cauza Voastră?

Puneți-vă sîrmă la gură, ca la covițăitorii de porci!

Prin tăcerea Voastră ne veți ajuta să trăim!

Ani, și nu Ore!

Amin!

Imagini pentru dodon, chicu și dumbraveanu