Pînă acum doi ani credeam că un conducător de stat, fie el președinte, prim-ministru sau șef de Parlament, conduce cu adevărat un stat. Pînă am citit un fragment dintr-o carte despre Clinton.

Cică în prima sa zi de lucru la Casa Albă, acesta cînd a venit în biroul prezidențial l-a găsit acolo pe un om total necunoscut lui. Acela l-a salutat și i-a prezentat agenda zilei.

Clinton a rămas nedumerit, l-a scuipat și apostrofat pe enigmaticul tip cum de-și permite să dea indicații Atotputernicului președinte american! Acela, calm, i-a spus doar că „președintele a fost ales fiindcă așa am dorit noi” și mulțumindu-i pentru cordiala primire, s-a închinat și-a plecat.

Bietul saxofonist Clinton, habar n-avea că Serviciul de Securitate al țării sale, și nu poporul, l-a făcut președinte. Iar în scurt timp Securitatea ofensată de Clinton a luat și i-a trimis o prostituată în Biroul oval, astfel arătîndu-i lui Bill cine conduce cu adevărat SUA.

Povestea nu-i nouă, iar în semiMoldova este deja al doilea caz cînd politicieni de rang înalt, cu Dumnezeu pe buze și dezmățul sexual la ordinea zilelor, dispunînd de toate Serviciile de Protecție și Securitate de Stat, cad în plasa prostituatelor trimise tot de Securitate și primite în casele poporului ca în cel mai luxos bordel privat din Occident.

O, Mister Bill…

Cîți urmași ai în semiMoldova, cred că nici tu nu știi. Să fii demnitar de cel mai înalt rang, să te îngropi în icoane, să ai o familie așa de numeroasă și frumoasă la ecran, iar în realitate să fii robul cărnii, al unei guri păcătoase de viperă, prin care s-au perindat toți arabii și europenii, toate năpîrcile cu milioane și miliarde la activ, dorînd să mai intri și tu, ca să te „eliberezi” de greul cotidian?

O, biet om, pe care nici Muntele Athos nu te schimbă, cînd revii acasă, de parcă nici n-ai plecat, cînd cea mai sărmană populație de pe continent abia găsește bani de o pîine și un chefir pentru o zi, iar tu nu te mai saturi de funduri și silicoane străine, etalîndu-ți sexyfonul, ca Vladimir Vasilevici odinioară, diferența fiind că Primul, așa cum îi plăcea lui să i se spună, n-o făcea la Palatul de Stat, ci prin vilele lui Ilan Mironovici, de peste tot.

O, lume, nesora mea lume!

Ieri Papa Catolic, azi Papa Ortodox a căzut în păcatul Sodomei și al Gomorei. Și amîndoi, cu Dumnezeu pe buze și cu tîrfele pe piept, vor să rămînă la Putere cît mai mulți ani, prin dezmăț și batjocură față de propriul lor popor, pe care-l păstoresc fără milă.Călcatul pe grebla curviei la moldoveni nu mai are oprire.

Este clar că și la Kremlin se practică așa orgii, numai că acolo țarul știe să-și plătească bine angajații din FSB. Care primesc de cîteva ori mai mult decît o prostituată trimisă în misiune specială din Dubai la Chișinău.

Care acum, după ce și-a îndeplinit cu brio misiunea, n-are decît să plece exact într-acolo de unde-a venit!